X-Faktor

Velük kezdődik az új időszámítás! Ők az X-Faktor mentorai

rtl.hurtl.hu

2024. április 22. 19:35

Tóth Andi, Gáspár Laci, Majka és Valkusz Milán ülnek 2024-ben a mentorszékbe. 

Az RTL legsikeresebb tehetségkutató műsora, az X-Faktor (Gyártó: UFA Magyarország) 2024-es évada a megújulásról szól. Ennek első lépcsőfoka, hogy Gáspár Laci új társakat kap Majka, Valkusz Milán és Tóth Andi személyében. A mentorok hatalmas lelkesedéssel várják a közös munkát és azt is, hogy a feltörekvő zenei tehetségek útját egyengethessék 2024-ben.

Tóth Andi 10 éve, 2014-ben az X-Faktor győztese lett. Néztek című dala 38 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on. A social oldalakon több mint 591 ezer követője van. Az elmúlt években közönségkedvenc dalokat alkotott, tévéműsorokban dolgozott, és több filmes és színházi szerepet is maga mögött tudhat.


Gáspár Laci Fonogram-díjas előadó, aki hetedik alkalommal ül be a mentorszékbe, ezzel rekordernek számít a magyarországi X-Faktor történetében. 2017-ben pedig ő lett a győztes mentor, és szintén 2017-ben a Televíziós újságírók díjátadó gáláján ő lett a legjobb zsűritag. 


Majka több mint 20 éve a magyar zenei élet meghatározó előadója. Olyan slágerdalok fűződnek a nevéhez, mint a Belehalok, a Füttyös és a Mindenki táncol, videóinak az elérése a YouTube-on megközelíti az 1 milliárd megtekintést. 2022-ben és 2023-ban is első lett a Forbes magazin által készített listán, amely a negyven legértékesebb magyar celebet vonultatja fel. Több mint 1,3 millió követője van a social oldalakon, 2024 márciusában telt házas koncertet adott az MVM Dome-ban.


Valkusz Milán a ValMar formáció tagja, aki nemcsak dalszerző és előadó, de producerként is tevékenykedik. A ValMar eddigi legnagyobb slágere, az Úristen kevesebb mint egy hónap alatt átlépte a hatmilliós megtekintést. A ValMar duóval több alkalommal kaptak Fonogram-díjat, 2023-ban az Év Felfedezettje kategóriában sikerült győzniük. 2024 januárjában telt házas koncertet adtak a Papp László Sportarénában.


A 2024-es X-Faktorba a mentorok még várják a jelentkezőket. A győztes, amellett, hogy beindíthatja zenei karrierjét, 36 millió forintot is hazavihet.  

Az X-Faktor 2024-es új időszámítása rengeteg meglepetést tartogat majd a tévénézők, a versenyzők és a mentorok számára, így érdemes lesz figyelemmel kísérni az X-Faktor univerzumról szóló híreket.

#X-Faktor#gáspár laci#mentor#2024#bejelentés#valkusz milán#majka#tóth andi#tehetségkutató

Címlapról ajánljuk