X-Faktor

Eldőlt, ki az X-Faktor legnépszerűbb mentora!

rtl.hurtl.hu

2016. október 11. 18:31

Az X-Faktor hivatalos oldalán arról szavazhattak a nézők, hogy ki a kedvenc mentoruk. Ezúton is köszönjük a szavazatokat, most pedig eljött az idő, hogy lerántsuk a leplet, és eláruljuk, ki az abszolút kedvenc!

Szeptember 24-én óriási sikerrel indult el az X-Faktor hatodik évada! A tehetségkutató showműsor egy év kihagyás után hatalmasat szakított, ugyanis az X-Faktort több mint egymillió ember követte nyomon!

Az eddigi legfiatalabb mentorcsapat, Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti megkezdték a válogatást, a nézők pedig nemcsak az énekesekért, de az új ítészekért is rajonganak!

A mentorok azon túl, hogy keresik az ország legnagyobb tehetségeit, sokszor mutatják meg valódi arcukat, és mesélnek el olyan történeteket, amiket eddig még sosem hallhattunk.


Gáspár Laci a legutóbbi X-Faktorban például egy gyerekkori emléket idézett fel, és elárulta, kire emlékezteti ByeAlex,

 

 

ByeAlex pedig engedett a pimasz közönség nyomásának, és megemelte kalapját.

 

 

Természetesen nemcsak Lacit és Alexet, de - Istenes Bencének hála - Puskás Petit is láthattuk már kilépni szigorú szerepköréből:

 

 

Tóth Gabi pedig azon túl, hogy kendőzetlenül elmondja véleményét, egy kis mókázástól sem riad vissza.

 

 

 

Nem is húzzuk tovább az időt, a nézők ugyanis döntöttek. A beérkezett szavazatok alapján a 2016-os X-Faktor legnépszerűbb mentora nem más, mint Gáspár Laci, aki csak egy hajszállal előzte meg mentortársait!

Ne feledd, szombaton 20:00-kor újra X-Faktor!

 

 

#X-Faktor#tóth gabi#byealex#puskás-dallos peti#gáspár laci#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk