Videó

Nagy Ervin: Én leszek a leghangosabb, ha valami nem arrafelé megy, amit megbeszéltünk

rtl.hurtl.hu

2024. április 10. 6:08

Magyar Péter tisztában van az igazságérzetével, szerinte ezért is szeretett volna vele dolgozni – mondta Nagy Ervin az RTL-nek. Arról is beszélt, hogy egy normális demokráciában Varga Judit volt férjének első nyilatkozata nem szólt volna ekkorát, és úgy látja, azért mozdult meg „a fél ország”, mert jött valaki, aki összeszedetten és karizmatikusan beszél a valóságról, és végre van egy karakter, ahová be lehet csatornázni a csalódottságot. Nagy Ervin azt is elárulta, hogy Magyar Péter megkeresésére rögtön igent mondott, mert szerinte vannak pillanatok, amikor nem lehet óvatoskodni. 

Nagy Ervin március 15-én, majd április 6-án is felszólalt Magyar Péter kormányellenes tüntetésén. A színésszel a szombati megmozdulás előtt készített interjút Moskovics Judit, amelyből eddig csak részleteket láthattak a Házon kívül riportjában. Az rtl.hu-n most egy hosszabb verziót mutatunk. 

A beszélgetésben egyebek közt szó esik arról, hogy a színész mit lát Magyar Péterben, amiért kiállt mellette. 

Valaki úgy beszél, mint én otthon, ahogy főzöm a levest, és puffogok magamban, mérgelődök, hogy én mit mondanék most már az embereknek, hogy elég volt, és mire lenne szükség. Utána visszahallom ugyanezt a tévéből egy mértéktartó, önmaga hatása alá nem kerülő, egyáltalán nem a babérokra törő karaktertől, és akkor hirtelen azt éreztem, hogy meg vagyunk ülve, kezit csókolom

– fogalmazott. 

Nagy Ervin: Én leszek a leghangosabb, ha valami nem arrafelé megy, amit megbeszéltünk
Nagy Ervin április 6-án Magyar Péter tüntetésén, a Kossuth téren / Fotó: Nagy Attila Károly/rtl.hu

„Én erről álmodok tíz éve”

Kitért arra is, hogy szerinte Magyar Pétert „elevenen nyúzzák”, és egy napig sem akarná senki azt, amin Varga Judit volt férje keresztülmegy. Rögtön igent mondott a politikus megkeresésére, szerinte most káros a hezitáció.

Mondom, egy életem, egy halálom. Ha te így csinálod, ha te ez vagy, ha te így beszélsz mindig, ha itt nem az van, hogy más lapok fel fognak később kerülni – egyébként kerültek föl más lapok, csak nem valódi, hanem cinkelt lapok –, szóval hogyha te ez vagy csávó, akkor én erről álmodok tíz éve, úgyhogy toljuk

– magyarázta.

Nagy Ervin hozzátette: Magyar Péter szerinte tisztában van az igazságérzetével, ezért is szeretett volna vele dolgozni, és a színész biztos benne, hogy ő lesz a leghangosabb, ha a dolgok nem arra mennek, ahogy megbeszélték.

Nagy Ervin a cikkünk tetején kattintható videóban válaszol arra is, hogy 

  • lenne-e valaha politikus; 
  • miért gondolja úgy, hogy a Fidesz legnagyobb tragédiája, hogy elfelejtett fiatalítani; 
  • és miért várna nagyobb kurázsit a művészektől? 
#Videó#Belföld#nagy ervin#politika#magyar péter#tüntetés#színész#kiállás#értékrend#ma#Házon kívül

Címlapról ajánljuk