Videó

Szirota Ciki ezen a napon mutatta meg, hogyan dobott le 60 kilót

rtl.hurtl.hu

2023. november 16. 5:16

Szirota Jennifer apukája, a rockzenész Ciki 2018-ban tette meg az életét megváltoztató lépést. Ma öt éve, hogy büszkén jelentette: 207 kilogramm helyett már 147-et mutat a mérleg. Érdekesség, hogy a férfit Márton Csaba, Zalatnay Cini harmadik férje vezette a nagy fogyás rögös útján. Kettejük sportkapcsolatát örökítette meg a Fókusz öt évvel ezelőtti riportja, amelyből az is kiderül, hogyan szabadult meg ciki fél év alatt 60 kilótól.

Szirota Cikivel utoljára tavaly márciusban találkozhattak az RTL nézői, akkor a  Nelson zenekar énekese arról beszélt, segítő kezet nyújt a rászorulóknak, saját otthonában szállásolt el egy négyfős ukrán családot. 

Apa és lánya azóta is énekléssel foglalkozik: Jennifer 2010-ben, mindössze 16 évesen, jelentkezett az X-Faktor első évadába, ahol a mentorházig ugyan sikerült eljutnia, ám Geszti Péter végül nem vitte magával az élő show-ba. A lány később 2012-ben szintén az RTL-en, a Csillag születik színpadán próbált szerencsét, ahol egészen a fináléig menetelt, majd a második helyen végzett.

A fiatal énekesnő jelenleg a „Gyere, kicsi” című dallal várt ismertté, amelyet az énekesnő a Gypo Circusszal énekelt. 

#Videó#ezen a napon#szirota ciki#szirota jennifer#fogyás#X-Faktor#Csillag születik#énekes#egészség#Életmód

Címlapról ajánljuk