Videó

Videó: Budapestről indult busz balesetezett Csehországban, egy embert meghalt, rengeteg a sérült

rtl.hurtl.hu

2023. július 17. 19:49

Meghalt a buszvezető és 76-an megsérültek Csehországban, amikor busz ütközött egy másiknak Brno közelében. A rendőrség feltételezése szerint a hátulról érkező busz sofőrje valószínűleg infarktust kapott.

Egy ember meghalt, amikor összeütközött két busz Csehországban Brno közelében. Úgy tudni, a hátulról érkező busz sofőrje infarktust kapott, ezért rohant bele az előtte lévőbe. Ez egyébként Budapestről Prágába tartott. Az eddigi adatok szerint 76-an sérültek meg, közülük 14-en súlyos állapotban kerültek kórházba. A baleset miatt egy időre a D2-es autópályát mindkét irányban lezárták.

Legutóbb Szlovákiában egy magyar busz szenvedett súlyos balesetet. Az egyik legsúlyosabb sérült egy 77 éves asszony volt, akit helikopterrel szállítottak Magyarországra májusban. Lánya akkor arról beszélt, olyan súlyos az állapota, hogy az egyik lábát amputálni kellett. A baleset május közepén történt a D2-es autópályán. Egy ember meghalt, 59-en megsérültek.


A mostani balesettel kapcsolatban kerestük a Külgazdasági és Külügyminisztériumot, valamint az egyik érintett busztársaságot. Ha válaszolnak, közölni fogjuk.

#Videó#Külföld#buszbaleset#csehország#rtl#Baleset-bűnügy#prága#brno

Címlapról ajánljuk