ValóVilág

Ötször öt, az harmincöt!

rtl.hurtl.hu

2015. január 22. 21:57

Dennis állítja: nem hülye ő a matekhoz csak nem figyel oda. A lányoknál a bukfencezés a mumus, ám Fanni mégis lelkesedik a tesi óráért, legfőképp a tanárnőért: akinek jól megfogdosta a mellét, fenekét.

Laci a tanári asztalnál, próbál tanulni, de inkább csak kínlódik, Edina kintről nézi, merengve. Nyomasztja, hogy túl sok időt töltöttek együtt az elmúlt napokban, és korlátozva érzi magát. Laci látja, hogy valami nem klappol, erőlteti, hogy Edina bökje ki, mi nyomja a lelkét. A facér nem hülye, megérzi és kimondja: abba akarod hagyni, és kint akarod folytatni? Edina nehezen vallja be, de jah, ez a szitu. Lehetünk itt bent is együtt, csak kevesebbet.
 

Az ülvepisilős b*zi beszélt rá, mi?



Utal Robinra, és már duzzog is, görccsel a gyomrában. Óóó, ne gyere ezzel, senki nem beszélt rá. Laci átmegy lelkizsarolóba: én most már nem akarok itt lenni, már nem is szeretlek, pedig újra megbíztam valakiben. A facér mártírkodik, Edina vigasztalja, Dennis röhög rajtuk. Majd Robinnal együtt rázendítenek a Szerelemnek múlnia kell… Zorán slágerre, amit Edina nem tart annyira viccesnek. Magyarázza nekik is, amit Lacinak, ő játszani jött ide, nem párkapcsolatot építgetni, szerelmeskedni. A facér a szobában szomorkodik, és Dórinak önti ki a kicsi szívét, teszi mindezt úgy, hogy közben Robint ekézi, Dóri visszakérdez:
 

Gondolod, hogy mindkettőnket egyszerre fűz?


Laci kézen fogja Edinát, nem akarja elengedni, megígéri, hogy visszább vesznek, Edina boldog, hogy a pasija megértette
, mit szeretne.

Indul az újabb iskola nap, Robin lelkesen táncizik, majd kérdi Edinát, hogy mi a szitu.





Minden oké, megbeszéltünk mindent, de nem tudja folytatni a sztorizást, mert éppen Laci lép be durcásan, hogy túl korán van még. Aztán a fürdőben végre tudnak picit pusmogni, ott Edina zanzásítva összegzi a lacis beszélgetést. Becsöngetnek, érkezik az ofő. Dani a napos, jelent:
 

Tanár úrnak jelentem, az osztály létszáma 7, és mindenki megbolondult.


A tanár úr kérdezi Edinát, tudna-e olyan szót mondani, amit a többiek nem ismernek. Ezeknek? Naná, hogy tudna! Például potyolni, ami nem más, mint klopfolni. Ügyes, és azt tudjátok-e gyerekek, hogy mi a tikmony? Laci tippje: tyúkszar! Nem, az tojás. Dennist senki nem kérdezi, hogy ő milyen szavakat ismer, ezért mással köti le magát.





Kinek van szakmája? Laci jelentkezik, neki három is. Nagyszerű, mondj egy szaknyelvi kifejezést a kereskedelemből! Micsodááát?  - kérdez vissza Laci álmosan. Nem tudom, én szerelő vagyok. Akkor onnan mondj valamit – próbálja felrázni a fiút a tanár. De hát nem tud, hát ott tök egyszerű szerszámok vannak! Piszkálják itt csóri kölköt korán reggel ilyenekkel! Jöhet a házik ellenőrzése, hogyan képzeled el magad 10 év múlva? Fanni jelentkezik, kiáll, hogy felolvassa, de előtte nyomatékosan kéri tanárát, hogy nehogy félbe merje őt szakítani, mert ezek az ő saját gondolatai!
 

Van egy szolim, és emellett több divatcég reklámarca vagyok! Megcsináltattam a mellem, amit a pasim imád nyalni!


Az édibédi megvilágosodott: egy írónő veszett el benne, csak kicsit rá kell feküdnie, hogy kiteljesedjen. A többiek fogalmazásait is meghallgathatod itt.

Kezdődik a törióra Dennisék csínyen törik a kobakjukat: elbújnak. Fanni incselkedve-flörtölgetve várja a tanárt, kérdezgeti, hogy ugyan nem korrepetálná-e őt. Tanár úr kézen fogja az édibédit:
 

Menjünk a hálóba, korrepetálni!


Meg is találja az elveszett diákokat: Edináék a szekrény mögött, Dani az ágyneműtartóban.





Fanninak nagy szívfájdalma volt, hogy előző nap megkapta az eminens jelzőt, ezt el is panaszolja a tanár bácsinak, aki mostantól Tökfejnek szólítja az édibédit. Felelés, Edinát szólítják a táblához, Dani segítségével összehoz egy négyest, de neki inkább ötös kéne. Közben Laci feladta, hogy mutassa meg a térképen, hol született Jézus. Neki még a város sem rémlik, nemhogy az ország
, de még a kontinenst se igazán találja, Fanni siet a segítségére, sokkal beljebb vele sincs, mert Afrikában keresik. Robin tudja. Dennisnek hasonló a feladat, bökj rá a térképen az oszmán birodalomra! Oszmááán? Mintha életében most hallana erről először. Ő is bepróbálkozik először Afrikával, aztán Oroszországgal. Dóri, mintha a világ legtermészetesebb dolgát kérdeznék: hát itt van, Törökország! Edina végül megkapja az ötösét, miután tudta a mohácsi vész pontos dátumát. Laci inkább köpő csövet készít a tollból és Danit célozgatja, amit a hegylakó naná, hogy megtorol. Anti bácsi pedig megelégeli és közli, hogy akkor Edina előlépett eminensnek, Dani meg kulloghat hátra a bukottakhoz.
 

Bukott vagyok, de legalább okos vagyok.


Kezdődik a matek, Fanni dicséri a tanárnő outfitjét. Dennis gyere a táblához, a prímtényezős felbontást kell felírni táblára. Osztanak, szoroznak, 105-ben a három hányszor van meg? Robin már vágja is rá a választ: 95-ször! Sok lesz az, barátom. De Dennis még tudja fokozni:
 

Ötször öt, az harmincöt.


Állítja nem hülye ő matekból, csak nem figyel oda. Vagyunk ezzel így egy páran. Dórinak a valós számokról kell bizonyítania tudását. Ahhoz képest, hogy a suliban még utálta, itt egész elégedett az oktatással. Testnevelés óra, Fanni, mint mindenkinek, így a tornatanárnak is roppantul örül:
 

Úristen, de jó segged van! Nagyon izmos picsád van, beszállsz velünk egy hármasba a Dennis-szel?


Inkább fogd össze a hajadat - szereli le a tanár rögvest az édibédit. Kiértékelik az előző napi eredményeket, de nemigen haladnak, mert Fanni folyamatosan fűzi a tanárnőt. Nem titkolja, bejön neki, nem tud betelni a gyönyörű hátsójával. De ez a vidám flört csak addig tart, amíg nem kell bukfencezniük. Fanni fél a mozdulattól, aggódik, hogy kitörik a nyaka, megsérül a csigolyája.
 

Nem szeretek hátra bukfencezni, mert abba bele lehet halni!


Dórinak se erőssége, hátra meg pláne nem.




Nem is érzi ennek a szükségét, mire jó ez egyáltalán? Mikor, a büdös életben fogja ő ezt hasznosítani? Kézenállás, Fanni bénázik, a tanár biztatja, mire az édibédi megcsikizi, és megfogja a tanárnő melleit.





Ezért márpedig bünti jár: 20 fekvőtámasz. A fiúknak csillan is a szemükben a remény:
 

Mellet, húsz fekvőért?


Addig-addig tanakodnak ezen, hogy a tanárnő bepöccen, mindenki nyomjon fekvőtámaszt, de most! Dani túlzásnak érzi Fanni viselkedését, aki hihetetlenül büszke magára, hogy megcsöcsörészte a tesi tanárt.

#ValóVilág#matek#történelem#iskola#testnevelés#iskolahét#valóvilág7#laci#edina#fanni#dennis#dóri#robin#dani#házi feladat#szakítás#szerelem

Címlapról ajánljuk