KERESÉS search-close

matek

29 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "matek"

76-62=? Még ez az egyszerű kivonás is kifogott a villalakókon!

Ha Reni 76 kg, Zsuzsu pedig 62 kg, akkor hány kg a kettejük testsúlyának különbsége?

„A Bornemissza Gergely meg biztos valami antialkoholista...”

A villalakók szintfelmérője úgy sikerült, ahogy gondoltuk: a tudományokról nem sok szó esett, viszont annál többet kacaghattunk a válaszokon!

Meggyűlt a törzsek baja a matematikával

Miután kemény munkával az összes kockát megszerezték a játékosok, úgy kellett elhelyezniük a számokat, hogy a függőleges, a vízszintes és az átlós sorok összege is 15 legyen. Nézd meg a videót, és kiderül, hogy ezúttal melyik csapat bizonyult jobbnak!

Exkluzív: Istenes Bence elárulta, hogy mit kap a következő zsákmányszerzés győztes csapata!

Istenes Bence megmutatja, hogy milyen játék vár este a törzsekre a zsákmányszerzésen! A kőkemény fizikai erőpróba után egy matematikai feladványt is meg kell oldaniuk a szigetlakóknak. Amelyik csapat előbb teljesíti a feladatot, nem mást kap, mint ...

„Te mennyire vagy jó matekból? Semennyire!”

Karcsi most kétszer olyan idős mint Feri, 4 évvel ezelőtt azonban Karcsi háromszor olyan idős volt, mint Feri. Hány évesek most?

Felmentették a diákjait ütlegelő nyíregyházi matektanárt!

Az RTL Híradóban januárban mutattunk be egy videót, melyen az látszik, hogy másfél perc alatt 20-szor üti meg diákját a pedagógus, szerinte csak haverkodásból. A tanár ellen eljárás indult, munkaviszonyát is felfüggesztették. A szerdai ítélet szerint azonban nem élt vissza hatalmával és a gyerekeket sem veszélyeztette. Az ügyész fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

„Nem tudok kiszámolni három k*va számot”

A fiúknak komoly fejtörést okozott a matekpélda, ami az utolsó ajtónál várt rájuk. Tokár Tomi, Solti Ádám és Kefir teljesen leblokkoltak, amikor szembe találták magukat a feladvánnyal.

Kincsvadászat: Gabón és Kabáton kifogott a béka-számtan?

Gabo és Kabát teljesen kiégtek a Kincsvadászat matek példáján. Mennyi az az annyi, főleg, ha béka? A srácoknak se kellett több: hiába keresték a megoldást, nem találták. A végén elpattant minden és a táblát sikerült idegből a vízbe hajítaniuk.

Andresz Kati vallomása:

Kati elmondta, hogy világ életében hülye volt matekból, fizikából és kémiából, így volt, hogy középiskolában meg is bukott ezekből a tárgyakból. A főiskolán már nem volt ilyen problémája, és ott jól tanult, hiszen nem kellett ilyen felesleges tárgyakkal szórakoznia.

Zsoltinak Pestig terjed csak a földrajzismerete

Zsolti a  matek tételnél picit zavarba jött, Magyarország megyéinél viszont végleg elvesztette a fonalat. Vivinél az első, ami minden tanárnak szembetűnt: az nem a felkészültsége volt, hanem inkább a szoknyájának a hossza. A lány továbbra is kitart az elmélete mellett, hogy nem kell megtanulni fejben számolni, hiszen még a telefonon is van számológép. Ati saját bevallása szerint nagyon jól felelt a kérdésekre, a tanárok nem biztos, hogy ugyanígy látták.

Ha már a Dr. titulus nem jött össze, legalább a VV megvan!

Mici földrajzból jeleskedett, Somától pedig egyszerűen nem tudtak olyat kérdezni a tanárok, amivel megfoghatták volna. Dávid sem volt rest felkészülni, könnyen vette az akadályokat, nem úgy mint Gina, akinek az erkölcsi idealizmusba tört bele a bicskája, de az USA fővárosa se volt meg elsőre.

Vivi megtanulta: ha hisztizik, egyest kap

Matek órán Vivit hívta ki a tanárnő a táblához, hogy megoldjon egy példát. Vivinek azonban semmi kedve nem volt az egészhez és végig hisztizett a táblánál. A tanárnőnek végül elege lett a viselkedéséből.
 

Nem brillíroztak a srácok matekból...

A matematika óra felelettel indult, azonban nem sikerült túl jó eredményt elérnie Krisztiánnak és Tivynek...

Soma felmentettként volt a legjobb matekból...

Soma iskolásként fel volt mentve matematikából, most mégis ő jelentkezett a legtöbbett, és mindenre tudta a helyes választ. Vajon akkor hányas tanulók lehettek a többiek?

Kisiskolások korrepetálása: vaktérkép, hittan, szaporodás

Felcseperedetek a kisbabák, és visszatértek szüleikhez az iskolából a Villába, hogy együtt tanuljanak anyuval és apuval. A hittan gyorsan átalakult az élet iskolájává, a matekozás befulladt az XY tengelynél, Közép-Amerika pedig eltűnt a vaktérképről - illetve meg se volt soha.

Ilyen az XY tengely Mici előadásában

Krisztián teret adott párjának, hogy megcsillogathassa matek tudását. Mirella vajon hanyast kap majd a dolgozatára?

Micin csúnyán kifogott egy általános iskolás feladat

Egy gyerekeknek szóló találós kérdést kellett megoldania Krisztiánnak és Micinek. Te tudnád a feladat megoldását?

Így lett érett Dombi


szerző:
2016.05.03. 16:01
Így lett érett Dombi

Óriási bejelentést tett Dombóvári István, aki nem is olyan rég ünnepelte 38. születésnapját. A népszerű humorista érettségi bizonyítványába nyerhettünk betekintést.

Kegyelemkettesre tudjuk a matekot


szerző:
2015.07.16. 18:30
Kegyelemkettesre tudjuk a matekot

Évek óta nem ment ilyen rosszul a matek érettségi, mint idén. Ez derül ki az Oktatási Hivatal legfrissebb összesítéséből, és az is, hogy például informatikából sokkal jobb lett az eredmény, mint tavaly.

Méghogy a matek logikus, hagyjuk már (Szobácsi Gergő)

Részlet a 15. évad 10. részéből:

Szobácsi Gergő végre kimondta azt, amit mindenki gondol/hisz és vall (a matematikusokon kívül persze).

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Jézus Afrikában született?


szerző:
2015.01.22. 22:58
Jézus Afrikában született?

Laci és Fanni keresgélik a térképen a Megváltó születésének a helyét, ám nemhogy a várost nem tudják megtippelni, de még az országot se.

Ötször öt, az harmincöt!


szerző:
2015.01.22. 22:57
Ötször öt, az harmincöt!

Dennis állítja: nem hülye ő a matekhoz csak nem figyel oda. A lányoknál a bukfencezés a mumus, ám Fanni mégis lelkesedik a tesi óráért, legfőképp a tanárnőért: akinek jól megfogdosta a mellét, fenekét.

Hibás ábrák és újraértelmezett definíciók

Hosszú cikkben elemezte a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó kilencedikes matekkönyvének első fejezetét egy székesfehérvári matematikatanár. Mivel oktatói könyvét csak késve, szeptember közepén kapta meg, ezért most a diákokkal együtt kell javítania a könyvet.
 

„Mentsen meg minket, nyomorult gyerekeket!”

Saját „légierővel” szabadíttatta ki magát egy csoport diák Kínában egy nyári számtantáborból: papírrepülőkre írva kért segítséget.

Hogyan matekoznak a zsebpénzzel a sztárok?

Évente hatmilliárd forint landol a gyerekek zsebében, miközben a szülőknek csak az egynegyede ad zsebpénzt. Mennyi az ideális összeg, és hogyan lehet beosztani?

Becsöngettek a Való Villában


szerző:
2011.02.02. 19:14
Becsöngettek a Való Villában

Ki a villa legjobb tanulója? Mi a véleményük a luxusbörtönben tanító tanároknak Olivér, Alekosz, vagy Béci teljesítményéről, viselkedéséről? A tanári értekezleten Éva és Anikó Külön fejezetet kapott.

Ilyen lesz az iskolahét a Villában

A spórolás után újabb komoly feladatot kapnak a lakók, mindennap tanóráik lesznek, ahol felelni, szintfelmérőt és dolgozatot írni is kell mindannyiuknak.

Országos botrány egy matekpéldából

Felfüggesztettek állásából egy amerikai matektanárt, aki tanítás közben az elnök lelövésével példálózott.

Rendben lezajlott a matek érettségi

A tanárok szerint kettes osztályzatot nem volt nehéz elérni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való