ValóVilág

Ilyen lesz az iskolahét a Villában

rtl.hurtl.hu

2011. január 28. 12:11

A spórolás után újabb komoly feladatot kapnak a lakók, mindennap tanóráik lesznek, ahol felelni, szintfelmérőt és dolgozatot írni is kell mindannyiuknak.

Vajon hogyan felelne Alekosz a Pitagorasz-tételből egy szúrós szemű tanár és a tábla előtt? Melyikük menekülne előbb a tanteremből, az Okostojás vagy a diplomás pedagógus? Boldogulna-e Szandika a háborúkkal és az évszámokkal? Menne-e a szövegértelmezés Bécinek? Kik dobálnák egymást papírgalacsinnal, vagy váltanának egymás között titkos leveleket? Hamarosan megtudjuk, ugyanis jön a Villa sulihét!

A ValóVilág csütörtökön hirdette meg a tanári állásokra a jelentkezést és máris szép számmal érkeztek önéletrajzok a szerkesztőségbe. A lakóknak magyar, matek, történelem és művészeti (rajz, ének) óráik lesznek, a kanapé helyére tábla és iskolapad kerül, a szüneteket pedig ugyanúgy csengetés jelzi majd, mint egy „normális” iskolában. A sulihetet minden Villalakónak komolyan kell venni, mert tudásukat és viselkedésüket is értékelni fogják a tanárok. A tananyagok az általános iskola felső tagozatának felelnek majd meg. Vajon ki lesz a hét végére a Villa példás tanulója?

Nézd mindennap 19 óra után a ValóVilágot az RTL Klubon és megtudod!
#ValóVilág#magyar#villa#tanár#matek#történelem#ének#rajz#iskolahét

Címlapról ajánljuk