ValóVilág

Szinte forrt a levegő a sulihét második napján a ValóVilág12 villájában

rtl.hurtl.hu

2024. június 19. 21:32

A sulihét második napján igazán felforrósodott a hangulat a ValóVilág12 villájában. Nemcsak a jó idő köszöntött be, hanem a srácok fantáziája is szárnyra kapott, amit csak fokozott, hogy csinosabbnál csinosabb tanárnők érkeztek a villába órát tartani.

Nehezen indult a második sulinap a villalakóknak. Az első óráról majdnem mindenki elkésett, amit a tanárnő nem tudott értékelni. Azonban a feladatok hamar felébresztettek mindenkit, különösen amikor a Pál, Kata, Péter kezdetű dalt kellett különböző stílusokban előadni.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan áriáztak a villalakók kora reggel!

46. rész összefoglaló

Miután a hangjukat bemelegítették, következett a napi átmozgatás, ami ezúttal egy tesióra kereteiben történt. Habár először többen is húzták a szájukat, a srácok hamar belelendültek, miután megjelent a fitt tanárnő, aki azonban nem tűrte a rendbontást az óráján.

Kattints a képre, és nézd meg, mi történt a testnevelés órán!

46. rész összefoglaló

Geri hiába élvezte a testnevelés órát, párja kevésbé tudta átadni magát a mozgás örömének. Az óra végeztével félre is hívta a srácot, és kiosztotta a viselkedése miatt.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan reagált Reni a tesi órán történtekre!

46. rész összefoglaló

Napközben egy váratlan kihívással néztek szembe a villalakók: 45 percet kaptak, hogy megoldjanak egy matekfeladatot, ami a nyereményalapot befolyásolta. Sokáig küzdöttek, hogy megkapják a helyes eredményt, de még a legjobb diákok is elbuknak néha. Csakhogy a villalakóknak ezúttal a bukás egymillió forint elvesztésével járt.

Kattints a képre, és nézd meg, milyen válaszok születtek a feladványra!

46. rész összefoglaló

Estére egy rendhagyó óra várta a villalakókat. Szexuálpszichológus érkezett a villába, hogy tisztázza a villalakók fejében felmerülő kérdéseket. Egy rövid meditációt követően beszélgetésre invitálta a pszichológus a nebulókat, ahol mindenki nyíltan beszélhetett arról, mi indítja be igazán. Míg Reni már sokszor elmondta, hogy szívesen látná párját mással szerelmeskedni, most a többi villalakó is megnyílt, és elárulták a titkos vágyaikat.

Kattints a képre, és nézd meg, milyen titkos vágyai vannak a ValóVilág12 srácainak!

46. rész összefoglaló

Miután mindent átbeszéltek, a villalakók lehetőséget kaptak arra, hogy irányított pihenésben vegyenek részt, ahol különböző eszközökkel kényeztethették egymást

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan kényeztették egymást a villalakók!

46. rész összefoglaló

A következő adásban kiderül, miért fakadt dalra Giada magyarórán, illetve hogy Kikidi vajon féltékeny lesz-e padtársára, amiért németórán Ádit szólította ki a tanárnő, hogy segítsen bemutatni a különböző testrészeket.

Kattints a képre, és nézd meg a ValóVilág12 részének előzetesét!

46. rész összefoglaló

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#sulihét#villalakók#énekóra#testnevelés#matek#szexuálpszichológus#szexi

Címlapról ajánljuk