Vállalati hírek

Szabó Zsófi és Miller Dávid búcsúzik a Reggelitől

rtl.hurtl.hu

2023. december 22. 8:01

Szabó Zsófi és Miller Dávid műsorvezetőként búcsúznak a Reggelitől, a műsor szerkesztői azonban vendégként továbbra is számítanak rájuk. 

Miller Dávidot a jelenleg is futó Éden Hotel mellett hétről hétre a Reggeli című műsor egyik házigazdájaként láthatták a nézők. Utóbbi feladattól 2023 végével elbúcsúzik, a csatornánál azonban jövőre más kihívások még várnak rá. A Reggeli vezetése gyakorlati tapasztalatszerzést és ívet adott a fiatal tehetség műsorvezetői pályafutásának. 

Szabó Zsófi, a Reggeli egyik háziasszonya is búcsúzik a műsortól. A népszerű műsorvezető elérkezettnek látta az időt, hogy több év után váltson és új feladatok, kihívások elé nézzen. Az RTL és a Reggeli szerkesztősége tudomásul vette döntését.  

A váltás miértjéről és az érzéseikről Szabó Zsófi és Miller Dávid is interjút adott az rtl.hu-nak.

A Reggeli csapata és az RTL hálásan köszöni Szabó Zsófi és Miller Dávid munkáját, hozzáállását és azt a rengeteg felejthetetlen élményt, amivel mindketten hozzájárultak az évek alatt elért közös eredményekhez, és további sok sikert kívánnak nekik. Szereplésükre a műsor szerkesztői továbbra is számítanak, immár nem műsorvezetőként, hanem vendégként.  

 

#Vállalati hírek#Reggeli#szabó zsófi#X-Faktor#miller dávid#műsorvezetés#búcsú#vállalati

Címlapról ajánljuk