Tudomány-Tech

A Twitter vetélytársa elkezdett haszontalan kék pipákat árulni, hogy Elon Muskot szívassák

rtl.hurtl.hu

2022. november 11. 12:18

A Tumblr szerint „ez nem egy hitelesítési módszer, ez csak egy Fontos Kék Internetes Pipa, aminek 2022-ben pont ugyanannyi értelme van”.

Figyelem: a Fontos Kék Internetes Pipa bármikor rákká változhat. A 2022-es évben indult egyik legnépszerűbb internetes népszokás lett Elon Musk szivatása, amibe most a Tumblr nevű közösségi medium is beszállt.

Mióta Musk éjt nappallá téve dolgozik azon, hogy minél nagyobb káosz legyen a Twitteren, számos felhasználó tért vissza a korábban sokkal népszerűbb oldalra: többek között Ryan Reynolds is arra kérte rajongóit, hogy inkább azon kövessék.

A Tumblr pedig le is csapott az alkalomra, és maguk is odaszúrtak egyet Musknak – ráadásul emiatt még pénzt és publicitást is be tudnak söpörni.

Az oldal ugyanis elérhetővé tette a Fontos Kék Internetes Pipa nevű funkciót. Ennek lényege, hogy a Twitterhez hasonlóan kék pipa jelenhet meg a blogok neve mellett.

Azonban a Twitter kék pipájával ellentétben ezért nem havonta, csak egyszer kell nyolc dollárt fizetni, nem egy, hanem kettő két pipa jelenik meg, amik az égvilágon semmire nem jók, de a dizájnjuk nagyjából olyan mint a twitteres pipáé.

Míg a Twitteren azok, akik befizetnek a pipára, egy kicsit több funkciót kapnak az oldaltól, és egy fokkal egyszerűbb megszemélyesíteniük másokat. A Tumblr se ezt nem adja meg, se nem hitelesíti a felhasználókat, hasonlóan a Twitter korábbi gyakorlatához, amit Musk az elmúlt hetekben kukázott.

Ez nem egy hitelesítési módszer, ez csak egy Fontos Kék Internetes Pipa, aminek 2022-ben pont ugyanannyi értelme van

– írták. Ja, és lehet, hogy rákokká változik a két kék pipa. Ki tudja.

Nyitókép: Tumblr

#Tudomány-Tech#twitter#tumblr#elon musk#kék pipa#hitelesítés#vicc

Címlapról ajánljuk