Sztárbox

Eldőlt: Dobos Evelin jobban érzi magát, vállalja a döntőt Berki Mazsi ellen

rtl.hurtl.hu

2023. december 10. 7:41

Az utolsó pillanatig bizonytalan volt, Dobos Evelin vállalja-e a mérkőzést, mivel egy vírus annyira legyengítette, hogy kórházba került a hét második felében. Mára kiderült: Evelin már jól érzi magát, és vállalja az esti Sztárbox-döntőt a kemény ellenfélnek ígérkező Mazsi ellen. Azt mondta, képes 100 százalékos teljesítményt nyújtani.

Dobos Evelin vasárnap reggel az Instagramon jelentette be: jobban van, vállalja az esti Sztárbox-döntőt, ahol Berki Mazsival kell megküzdenie. 


Evelin csütörtök éjjel került a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályára, miután elkapott egy vírust, és ahogy fogalmazott, „minden kijött belőle”. Nagyon legyengült, a klinikán infúziókat kapott, de egészen mostanáig bizonytalan volt, hogy ki tud-e állni a kemény ellenfélnek ígérkező Mazsi ellen. Az Instagramon kommentekben egy másik döntős, Rácz Jenő séf és maga Mazsi is biztatta, illetve jobbulást kívánt neki. Nyári Dia, akit az elődöntőben Evelin ejtett ki, ugyancsak hozzászólt a kórházi poszthoz, ő azt írta: „dupla bal es egy gyomor❤️🥊gyűrd le ezt a hülye vírust!”

Evelin az rtl.hu-nak azt mondta, a péntek éjszakát már otthon töltötte, és köszöni, jól van.

Szombat este elmentem az edzőmhöz, Dobrádi Zsolthoz, hogy megnézzük, mennyire bírom a terhelést. Az edzés nagyon jól ment. Kijelenthetem, hogy képes vagyok 100 százalékos teljesítményt nyújtani. Nagyon szeretnék győzni, és mindent meg fogok tenni ennek érdekében. 

A Sztárbox-program vasárnap este 7 órakor kezdődik az RTL-en a Fókusz bemelegítőjével, majd fél 8-tól folytatódik a show-val és a mérkőzésekkel. Arra, hogy kik lesznek a végső győztesek, itt szavazhat!

Evelin felkészült

Csütörtökön a Reggeliben Evelin edzője elmondta, nagyon büszke tanítványára, mert rengeteget fejlődött. Evelin arról beszélt, hogyan készülnek a Mazsi elleni meccsre, edzője pedig elárulta, hogyan tudják majd a magasságkülönbséget és Mazsi hosszú kezeiből adódó hátrányokat kezelni. „Rám pozitívan hat a stressz” – vallotta be a színésznő, és ezt le sem tagadhatja, hiszen a ringben szinte végig mosolyogni szokott. 


A múlt vasárnapi elődöntő után Evelin a Nyári Diával vívott meccsük után azt mondta, „leírhatatlan, ez a világ egyik legcsodásabb érzése” – majd igazán szép szavakat intézett ellenfeléhez is.


A Fókusz riportja azt mutatta be, hogyan készült a döntőre Dobos Evelin és Berki Mazsi:

#Sztárbox#dobos evelin#betegség#kórház#döntő#Berki Mazsi#dobrádi zsolt

Címlapról ajánljuk