Sztárbox

Dobos Evelin kórházba került, bizonytalan, hogy ki tud-e állni Berki Mazsi ellen a Sztárbox döntőjében

Mohos MátéMohos Máté

2023. december 8. 18:11

Egyelőre nem tudjuk, hogy képes lesz-e kiállni vasárnap este a ringben, bár az rtl.hu-nak Evelin azt mondta: „Nem történhet meg, hogy nem leszek ott a döntőben”.

Kórházba került Dobos Evelin, a Sztárbox női döntőse pénteken, két nappal a Sztárbox döntője előtt, amelyben Berki Mazsival kellene kiállnia. Egyelőre senki nem tudja, hogy rendbe jön-e a vasárnapi összecsapásig.

Információink szerint egy vírus döntötte le Evelint. A színésznő azt üzente Instagramon

Tegnap éjjel sajnos bekaptam egy vírust, ami nagyon megviselt, minden kijött belőlem. Délután óta a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályán fekszem, kapom az infúziókat, az orvosok és nővérek megteszik a tőlük telhetőt, de még mindig nagyon gyenge vagyok. Bízom benne, hogy valami csoda folytán holnapra sokkal jobban leszek, de sajnos benne van a pakliban, hogy vasárnap nem fogok tudni ringbe szállni. Küldjetek erőt!


Evelin azt mondta el az rtl.hu-nak: „Sosem jön jókor egy betegség, de ez most nagyon rosszkor érkezett. Nagyon legyengültem és még nem vagyok jól, de remélem, hogy hamarosan jobban leszek, és ringbe tudok szállni. Fantasztikusak az orvosok, mindent megtesznek ennek érdekében. Az információk szerint legalább egy nap, hogy kiderüljön versenyezhetek-e. 

Ezért dolgoztam az edzőmmel hónapokon át, nem történhet meg, hogy nem leszek ott a döntőben.

Csütörtökön a Reggeliben Evelin edzője elmondta, nagyon büszke tanítványára, mert rengeteget fejlődött. Evelin arról beszélt, hogyan készülnek a Mazsi elleni meccsre, edzője pedig elárulta, hogyan tudják majd a magasságkülönbséget és Mazsi hosszú kezeiből adódó hátrányokat kezelni. „Rám pozitívan hat a stressz” – vallotta be a színésznő, és ezt le sem tagadhatja, hiszen a ringben szinte végig mosolyogni szokott. Szerinte a boksz egy gyönyörű, összetett sport, és hálás, hogy része lehet ennek. Hogy vélekedik bokszolóiról – Evelinről és Rácz Jenőről – Zsolt, mit vár az utolsó meccstől? Kiderül a videóból:


A múlt heti elődöntő után arról számoltunk be: „Leírhatatlan, ez a világ egyik legcsodásabb érzése” – így lelkendezett Dobos Evelin a Nyári Diával vívott meccsük után, majd igazán szép szavakat intézett ellenfeléhez is.


A Fókusz riportja azt mutatta be, hogyan készült a döntőre Dobos Evelin és Berki Mazsi:


Nyitókép: RTL

#Sztárbox#dobos evelin#kórház#vírus#döntő#részvétel#Berki Mazsi

Címlapról ajánljuk