Sztárbox

Horog is mehet, azt nem bírják a bacik! – Rácz Jenő és Mazsi is vigasztalta a kórházból posztoló Dobos Evelint

rtl.hurtl.hu

2023. december 9. 15:01

Vasárnap este küzdenie kellene Dobos Evelinnek a Sztárbox döntőjében, de tegnap kórházból jelentkezett be. Ellenfele, Mazsi a kommentje alapján telefonon is bejelentkezett nála.

Mint arról beszámoltunk, éppen a vasárnap esti Sztárbox-döntő előtt esett ágynak Dobos Evelin, aki pénteken a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályáról posztolt az Instagramon. Mint írta:

Tegnap éjjel sajnos bekaptam egy vírust, ami nagyon megviselt, minden kijött belőlem.

Infúziókkal próbálják felerősíteni, helyrehozni az ion- és vízháztartását, de még jelenleg is bizonytalan, hogy Evelin ilyen állapotban ki tud-e állni bokszolni ellenfelével, a csúcsformában lévő Berki Mazsival szemben.

A poszt alatt több Sztárbox-híresség, maga Mazsi is üzent neki. Rácz Jenő séf, aki vasárnap este Molnár Áronnal vív döntőt férfi középsúlyban, azt írta:

Nem lesz semmi baj❤️❤️🙏🏻erosebb vagy mindennel!!

Nyári Dia, akit Evelin ejtett ki a középdöntőben, ezt kommentelte:

Dupla bal, es egy gyomor❤️🥊gyűrd le ezt a hülye vírust? 💪🏼

Négy órája Mazsi reagált az előbbi kommentre, azt írta:

Horog is mehet, azt nem bírják a bacik! 🙌🏼❤️ én telefonon már elmondtam az útravalót @evelindobos ! Gyógyulj olyan gyorsan, mint amilyen gyorsan körbeugrálod a ringet 🙈😘🥊

Ugyanakkor vannak, akik óvják Dobos Evelint attól, hogy legyengült állapotban álljon ki küzdeni: „Jobbulást kívánok!❤️Mazsi ellen csak 100%-os állapotban állj ki, kemény ellenfél!” – írta egyikük.

Akárhogy is, néhány óra múlva kiderülhet, hogy Evelin harcképes állapotba tud-e kerülni a holnap esti Sztárbox-döntőre.

#Sztárbox#dobos evelin#Berki Mazsi#nyári dia#betegség#vírus#kórház#instagram#kommentek

Címlapról ajánljuk