Sorozat Klub

Gabriela Spanic újra az RTL Klubon

rtl.hurtl.hu

2015. március 6. 9:00

A népszerű venezuelai színésznő ezúttal A szerelem foglyai című sorozattal kerül képernyőre. Ha imádtad a Második esélyt, A bosszú angyalát és a Riválisokat, akkor ez a széria is garantáltan elnyeri majd a tetszésedet!

A negyvenegy esztendős Gabriela Spanic alakítja a főszerepet a március 16-án képernyőre kerülő, A szerelem foglyai című amerikai filmsorozatban.

A 13 éves Guadalupe Santost egy tragikus esemény miatt ártatlanul 30 évre elítélik. A lány hamarosan rádöbben, hogy gyermeket vár az erőszakos áldozattól, és a börtönben szüli meg kislányát. A nővére, Milagros rábeszéli, hogy bízza rá a gyermeket, ám a nő és férje, Libertad abban a hitben nevelik fel a kislányt, hogy a saját gyermekük.

15 évvel később Guadalupe megszökik a börtönből, és menekülés közben átlépi az Egyesült Államok határát. Itt ismerkedik meg Daniel Moncadával, aki ismeretlenül is segít neki a szökésben. Guadalupe és Daniel egymásba szeretnek, azonban nem is sejtik, hogy a sors milyen kegyetlen játékot űz velük: Daniel annak az Ernestónak az öccse, akinek megölésével Lupét gyanúsítják.
 

A sorozat első epizódja 2015. március 16-án (hétfőn), 15:45-kor tekinthető meg az RTL Klubon.

Az első rész: A 14 éves Guadalupe-t egy kis mexikói faluban egy befolyásos férfi holtteste mellett találják, pisztollyal a kezében. Ez elég bizonyíték ahhoz, hogy 30 évre börtönbe zárják. Nagykorúsága eléréséig egy javítóintézetbe kerül, amit apácák vezetnek. Itt derül ki, hogy a meggyilkolt férfi, Ernesto megerőszakolta és teherbe ejtette. A kisbabát Libertadnak keresztelik, majd Guadalupe nővére, Milagros veszi magához, amíg az anya börtönben van.

Ernesto anyja, Rosalia és özvegye, Lulú bosszút forralnak a gazember ellen. Daniel, Ernesto öccse csak egy év múlva értesül szeretett fivére haláláról, mert Rosalia nem akarja, hogy a tragédia miatt megszakítsa európai tanulmányait. Daniel dühös anyjára, de sok év után végül kibékülnek. Libertad már 15 éves, mikor Guadalupét jó magaviseletéért felmentik a további büntetés alól, de egy börtönbeli konfliktus miatt szökésre kényszerül. Rosalia kegyetlen megtorlást tervez Guadalupe ellen, mikor megtudja, hogy szabadon akarják engedni.
 
#Sorozat Klub#a szerelem foglyai#gabriela spanic#visszatérés#guadalupe#prisionera#börtön#terhesség#gyermek#rab#anya#család#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk