Nyúlhús újra a konyhában: egészséges, sokoldalú és modern alapanyag (X)
2025. november 27. 14:25
A nyúlhús hosszú idő után újra visszatérhet a magyar konyhákba, mint egészséges és sokoldalú alapanyag. Juráskó Róbert, a Nyúl Szakmaközi Szervezet elnöke elmondta, a nyúlhús nem tartalmaz allergéneket és kiemelkedő fehérjeforrás. Az országos Európai Nyúlhús Napok 2025 októberében várakozáson felüli sikert aratott, 32 étterem csatlakozott, a fővárostól a Balaton-felvidékig modern, kreatív nyúlfogásokkal. A kampány célja, hogy a hazai tradíciókat újraélessze, és a nyúlhús a modern, tudatos konyhák kedvenc alapanyagává váljon. Nyúlpástétom, nyúlburger vagy töltött káposzta – a lehetőségek szinte végtelenek.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem