Reggeli

Király Viktor depressziójáról vallott: A feleségem elköltözött, nem láttam a gyerekemet csak heti egyszer

rtl.hurtl.hu

2024. július 5. 14:37

Király Viktor új dalában a nehéz időszakáról énekel, a Reggeliben pedig megnyílt arról, hogy mi minden gyűlt fel benne, ami oda vezetett, hogy 110 kilóra hízott.

Nemrég jelent meg Király Viktor új, Run című dala, ami az énekes rossz időszakának kellős közepén íródott. „110 kiló voltam, ez egy elveszett, depressziós időszak volt” – mesélte. Ausztrál alkotókkal és testvérével, Király Lindával dolgozott a dalon, számára döbbenetes volt látni, hogy a testvére mennyire látta kívülről, hogy min megy keresztül – ő írta ugyanis a szöveget.

A dal üzenete szerinte az, hogy elég abból, hogy elfutunk a problémák elől, inkább álljunk bele és küzdjünk. Király Viktor élete ugyanis hatalmas fordulatot vett: 

3 hónap alatt 25 kiló súlyfelesleget leadott.

„Nagyon nehéz időszak volt számomra, minden összejött, a depresszióm miatt a körülöttem lévő dolgok sorra tönkrementek. Karrier se működött úgy, ahogy akartam, a kapcsolatom, a házasságom teljesen sziklán volt, el is költözött a feleségem, nem láttam a gyerekemet csak heti egyszer, az még rátett egy lapáttal” – mesélte.

Egy olyan lavina alakult ki, amiről azt éreztem, hogy nem lehet megállítani. De lehet. Tükörbe kell nézni, egy jó nagy lelki pofont adni magadnak, hogy most már szedd össze magad

– vallott a nehézségekről Király Viktor, aki többször „kövér Elvisként” hivatkozott arra, ahogy 110 kilósan kinézett. 

A fenti videóban szó esik arról is, hogy megviselték-e a közösségi médiában kapott kommentek, és Ember Márk is elárulja, hogy nagyon is jól tudja, miről beszél az énekes, hiszen korábban ő is több mint száz kilóról fogyott le. 

#Reggeli#rtl#Videó#Bulvár#király viktor#fogyás#súly#átalakulás#depresszió

Címlapról ajánljuk