Reggeli

Curtis Király Viktorral alkotott: Valahogy mindig összefúj minket a szél

rtl.hurtl.hu

2024. május 6. 13:41

Megjelent Curtis és Király Viktor slágergyanús új dala, a Mehet a tánc – ebből részletet mutattunk a Reggeliben. Az énekes arról is mesélt, hogy már 20 kilót fogyott, Curtis pedig elárulta, miért döntött úgy, hogy hajbeültetésen vesz részt. 

Curtis és Király Viktor már 10 éve ismerik egymást, barátok, és nem először dolgoznak együtt. „Valahogy mindig összefúj minket a szél” – mesélte Curtis a barátságukról. A Mehet a tánc című dalt Curtis írta Dominikán, és egyből Király Viktorra gondolt, akit rögtön megfogott, pedig nem mond mindenre igent. 

A klipforgatásban korábbi koncertfelvételeket, archív videókat is használtak, aminek Király Viktor nagyon örült. „Én már öreg vagyok, nem akarok hajnali 4-5-ig forgatni” – mondta viccesen.

A Reggeliben Király Viktor átalakulásáról is szó volt. Az énekes már 20 kilótól szabadult meg, körülbelül két és fél hónap alatt. Vajon mi a titka? – kérdezték a műsorvezetők.

Tartom ezt az intermittent fastingot, ezt a böjtölést, keveset eszek, de azért nem éhezem. A legnagyobb titka azonban az, hogy heti 6-szor, 7-szer edzem. Bokszolok, szeretem ezt a kardió sportformát, nagyon unatkozom már a Margit-szigeten futni, az nem az én világom. Szóval mindennapi edzés, fogyókúra és no alkohol, ez nagyon fontos. 

– árulta el az énekes, hozzátéve, hogy ezt a fesztiválszezonban borzasztó nehéz betartani. 

Curtis pedig arról beszélt, hogy valóban hajbeültetésen vett részt, amit csak maga miatt csinált. A sapkában érkező rapper azt mondta, még nő a haja, és jelenleg úgy néz ki, mint a moncsicsi. A beavatkozás nem volt fájdalmas, de nagyon hosszú volt.

Szerettem volna olyan hajat, mint fiatalkoromban 

– tette hozzá Curtis.

#Reggeli#rtl#Videó#Bulvár#curtis#király viktor#klippremier#hajbeültetés#diéta#fogyás

Címlapról ajánljuk