Reggeli

Ki a nagyobb pedofil? – Pető Attila szerint a pártok „gyermekvédelemmel” kapcsolatos plakátjai ártalmasak és félreviszik az ügyet

rtl.hurtl.hu

2024. március 4. 8:19

Ami az elmúlt hetekben nem működik jól a politikai közbeszéd. Patikamérlegen kezdték el kimérni a pártok, hogy ki a nagyobb pedofil, ez nagyon ártalmas és félreviszi az ügyet – mondta a Reggeliben Pető Attila gyermekjogi aktivista, aki többek között a DK kampányára utal, amin Orbán Viktor fotója mellett az „Isten? Haza? Pedofília!” felirat olvasható. Pető szerint ez nem segíti az áldozatokat és ő nem lát valódi megoldásokat a politika részéről a gyermekvédelem problémájára.

Az RTL Híradó március 3-án beszámolt a Momentum és a DK között dúló újabb csörtéről, ami közterekre kikerül legújabb plakátjaik miatt alakult ki. Donáth Anna, a Momentum elnöke úgy fogalmazott, hányingere van a DK plakátkampányától, amelyben pedofilmentegetőnek tüntetik fel Orbán Viktort. Szerinte Gyurcsány Ferenc pártjának üzenete politikailag és erkölcsileg is tarthatatlan. Itt nézheti meg a videót:

#Reggeli#rtl#Videó#Pető Attila#gyermekvédelem#Belföld#politika

Címlapról ajánljuk