Reggeli

„Nem védeni akarom Vidnyánszky Attilát. – Pedig azt csinálod.” – Vajtó Lajos és Hajdu Steve egymásnak feszült a Reggeliben

rtl.hurtl.hu

2024. január 2. 11:44

Vajtó Lajos és Hajdu Steve másképp gondolkodnak a Nemzeti Színházban történt balesetről. Az üzletembert felháborítja, hogy az ügynek nincs felelőse, a színész szerint viszont a színház egy veszélyes üzem.

Rendhagyó adással indította az új évet kedden a Reggeli: a műsorvezetők négy vendéggel (Hajdu Steve, Vajtó Lajos, Nyáry Luca és Holdampf Linda) beszélték végig 2023. legemlékezetesebb eseményeit. 

Az adás végén közéleti témák is szóba kerültek, egyebek között a Nemzeti Színházban történt baleset, amely során két színész megsérült.

Vajtó Lajos elfogadhatatlannak tartja, hogy nincs felelőse az ügynek: 

Elfogadhatatlannak tartom, hogy az az igazgató nevezi ki a belső vizsgálatban részt vevőket, aki ebben érintett. És lám-lám mi történt? A vizsgálat során megállapították, hogy nincs felelős. Ez számomra arcpirító és elfogadhatatlan. Nem tudom, hány embernek kell meghalnia ahhoz, hogy legyen felelős.

Hajdu Steve erre azt mondta: ne felejtsük el, hogy a színház egy veszélyes üzem. A színész szerint nem ez volt az egyetlen eset, de nem védeni akarja Vidnyánszky Attilát. 

„Pedig azt csinálod” – szólt vissza Vajtó, aki megismételte, hogy nincs felelőse annak, hogy két ember majdnem meghalt a balesetben.

De Lajos, ezzel most tudod, mit csinálsz? Nem felelőst fognak keresni, hanem bezárják mondjuk a színházakat. Mert azt mondják, hogy ezzel csak baj van, a Lajos is kibukott a Reggeliben. Az a legegyszerűbb

– vágott vissza Hajdu Steve.

Vajtó Lajos Vidnyánszky szerepéről még azt mondta: „Arról beszélni, hogy nélküled összeomlik a magyar színjátszás, és te vagy a garanciája és biztosítéka annak, hogy azok a darabok, amiket te rendeztél, ahhoz más már nem is tud hozzászólni… ez nagyon szomorú, ha a magyar színjátszás így áll, hogy egy emberen nyugszik.” 

A videóban a Reggeli vendégei Suhajda Szilárdról és arról a nagymamáról is beszéltek, aki megszülte saját unokáját. 

#Reggeli#rtl#Videó#Belföld#vidnyánszky attila#nemzeti színház#rómeó és júlia#hajdu steve#vajtó lajos#Nyáry Luca#holdampf linda

Címlapról ajánljuk