Reggeli

Molnár Áron a Sztárbox döntőjéről: Azért nem most fogok életemben először négyszer két percet bunyózni

rtl.hurtl.hu

2023. december 8. 11:22

Molnár Áron korábbi mérkőzései a Sztárboxban rövidre sikerültek, kérdés, hogy mire készül vasárnap Rácz Jenő ellen – erről a színész Reggeliben beszélt. Azt mondta, az övért megy vasárnap, az üzengetésben viszont nem hisz. Egy kihívással készül Rácz Jenőnek. 

Sem a Frohner Fecó, sem a Józan László elleni meccse nem ment végig Molnár Áronnak. Legutóbb Józan edzője már az első menetben bedobta a törölközőt, a negyeddöntőben pedig kiütéssel nyert a sztárfodrász ellen. 

Józan Lászlóval nehéz volt küzdenie, hiszen barátok, sokáig kollégák voltak a Vígszínházban. 

Eszem ágában sem volt bántani

– árulta el Molnár Áron, aki a ringben visszafogta magát. Igaz, ezt ellenfelének csak a meccs után árulta el, hogy „féljen csak”.

Ajánló: Józan László: Nagyon féltem egy KO-tól

A döntőben nem így fog bunyózni, ígérte. Annak kapcsán, hogy Rácz Jenő ellen hosszabb mérkőzésre számít-e, arról beszélt, hogy brutális versenyzőkkel edzett már együtt, akik ledarálták, nem kímélték.

Azért nem most fogok életemben először négyszer két percet bunyózni

– fogalmazott. 

Rácz Jenőről azt mondta: tiszteletre méltó, amit elért az életben, és nagyon jó edzője van. De ő győzni megy, és az eredménytől függetlenül az élsportolóknak dedikálja a meccset.

Kemény meccset fogunk vívni

– tette hozzá, nem fogják félteni egymást. Ellenfelét egy korrekt, felkészült, szerény bunyósnak ismerte meg a Sztárboxban. Molnár Áron korábban az rtl.hu-nak is elárulta, mit vár a Sztárbox döntőjétől.

Ajánló: Molnár Áron: Rácz Jenő is baltafejű, mint én, lehet ütni, nem kell félteni

Az üzengetésekről azt mondta, a Sztárbox megmutatta, hogy ezek mindig a visszájára sültek el, és szerinte ez tiszteletlenség a sporttal és az ellenfelével szemben is. Ehelyett ő kihívásokkal készül az ellenfeleinek, Rácz Jenő a mai nap folyamán számíthat erre.

A Molnár Áronnal való beszélgetést a cikkünk elején található videóban nézhetik meg. 

#Reggeli#Videó#Bulvár#Sztárbox#molnár áron#döntő

Címlapról ajánljuk