Reggeli

„Beszéltem vele, kommunikál, csak nincs jól” – Miller Dávid tartja a kapcsolatot a Nemzeti Színházban megsérült színésznővel

rtl.hurtl.hu

2023. december 1. 10:36

Decemberbe léptünk, mától hivatalosan tél van, így a Reggeli műsorvezetői négy meghívott vendég – Wossala Rozina, Magyar Attila, Hajdu Steve és Vajtó Lajos – segítségével beszélték át november legfontosabb és legmeghökkentőbb híreit.

Jól zárult a november a sport rajongóinak, hiszen Magyarország kijutott a 2024-es foci Eb-re.

Nyolc éve már kijutottunk, milyen szép tizenegyes volt, amit Szoboszlai Dominik az izlandiaknak rúgott 

– emlékezett vissza Hajdu Steve.

Ez már megtörtént egyszer? Mészöly Kálmán volt a nevelőapukám, de a foci nem jött át sajnos 

– tette hozzá Rossina, akinek nevelőapja volt az egyedüli magyar focista, aki játékosként és szövetségi kapitányként is világbajnokságon szerepelt. A Szőke Szikla becenéven is ismert Mészöly tavaly hunyt el, 81 éves korában.

Kiszabadult Hamász fogságából Ella és Dafna

Mint ahogyan azt az rtl.hu-n is megírtuk, a magyar állampolgársággal is rendelkező kislányok – a 8 éves Ella és a 15 éves Dafna Eljakim – november 26-án térhettek haza a Hamász fogságából.

Egy 9 éves kislány hiába szabadult ki, még mindig suttog, megverték azokat a gyerekeket, akik hangoskodtak 

– tette hozzá az előbbi hírhez Peller Mariann. Mint arról beszámoltunk, egyre többet tudni arról, mit éltek át a Hamász foglyai az elmúlt csaknem két hónapban.

Baleset a Nemzeti Színházban

Hajdu Steve-nek a Nemzeti Színházban lezuhant színészek balesetéről is megvan a véleménye.

Vidnyánszky nélkül összeomlik a magyar kultúra 

– mondta ironikusan Steve, miután még mindig a Nemzeti Színház élén áll Vidnyánszky Attila, annak ellenére, hogy egyszer már beadta lemondását a színészeket ért szörnyű baleset után. Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó a Rómeó és Júlia című darab második felvonása közben szenvedett balesetet. Több méter magasból zuhantak le, mindketten súlyosan megsérültek, az előadás félbeszakadt.

Vajtó Lajos furcsának találja, hogy a belső vizsgálatot maga Vidnyánszky végzi. Miller Dávid pedig saját színházi élményeit osztotta meg a Reggeliben.

Apámra is ráomlotta a díszlet a Made in Hungaryban. A József Attilából is a Sági Tomi azért ment el, mert leesett  a díszletről, és egy rozsdás szög beleállt a kezébe 

– mondta Miller Dávid. Hozzátette, hogy Szász Júliát is ismeri, beszélt is vele. A színésznőt már egyszer kiengedtek a kórházból sérülései miatt, de vissza kellett mennie.

Beszéltem vele, kommunikál, csak nincs jól

Vádak Brad Pitt ellen

A közélet után nemzetközi sztárok kerültek terítékre: ahogyan arról az rtl.hu-n is beszámoltunk, Brad Pitt a maga módján reagált arra, hogy idősebbik nevelt fia, Pax „világklasszis seggfejnek, borzalmas emberi lénynek” nevezte. A történet hallatán Vajtó Lajos megosztotta az RTL Reggeli nézőivel, hogy ő már találkozott élőben a Brangelina párossal.

„Volt szerencsém egy légtérben lenni vele két órán keresztül a Gundelben, amikor a Latinovits-termet kiürítettük” – kezdte a történetet Vajtó. 

Nagyon odavoltam az Angelina Jolie-ért mindig, de amióta őket személyesen láttam, azt mondom, hogy inkább a Brad Pitt

– ezzel a kijelentésével mindenkit megdöbbentett Fésűs Nelly férje, Vajtó Lajos. Szerinte Jolie-ról „a természete alapján igazak lehetnek azok a híresztelések, hogy számára a vérnek nagy szerepe van”. 

Hogy hogyan értette ezt pontosan az üzletember, kiderül a fenti videóból, ahogyan az is, miért tesznek a hollandok november 29-én palacsintát a fejükre. Wossala Rozina elmagyarázza Lappföld titkát, valamint az is kiderül, hogyan köszönte meg Johnny Depp a Budapesten töltött időt.

Hozzászólna?

#Reggeli#Videó#miller dávid#Bulvár#peller mariann#hajdu steve#wossala rozina#magyar attila#vajtó lajos#szász júlia#johnny depp#brad pitt

Címlapról ajánljuk