Bulvár

Így reagált Brad Pitt arra, hogy fia nyilvánosan világklasszis seggfejnek, borzalmas emberi lénynek nevezte

rtl.hurtl.hu

2023. november 23. 6:23

Az Oscar-díjas színész állítólag nem találkozik örökbefogadott gyermekeivel, bár szeretne. Sem Madddox, sem Pax, sem Zahara nem akar kapcsolatot tartani Brad Pittel. 

„Boldog apák napját ennek a világklasszis seggfejnek. Újra és újra bebizonyítod, hogy szörnyű és megvetendő ember vagy” – ezt írta egy 2020-as, az Instagramon közzétett posztban Angelina Jolie és Brad Pitt örökbe fogadott fia, Pax. A kemény hangvételű posztban arra is kitért az akkor 16 éves fia, hogy

semmilyen figyelmet vagy empátiát nem mutatsz a négy legkisebb gyereked iránt, akik reszketnek a félelemtől, ha a közelükben vagy.

A Sunnak az 59 éves, Oscar-díjas Brad Pitt bizalmi körének egy tagja azt mondta: nyomasztó rágalmakról van szó. 

Brad nagyon tiszteli minden gyerekét, és lehangoló látni, hogy ezt az egészet felhúzzák. Elkeserítő, hogy Bradet valamiféle rossz embernek állítják be, holott ez messze nem felel meg az igazságnak

– fogalmazott, majd hozzátette: 

Úgy döntött, hogy méltóságteljesen hallgat, és ez sokat elmond.

Más források szerint azonban Brad Pitt több gyerekével egyáltalán nem tartja a kapcsolatot. 

Brad Pittnek és korábbi feleségének, a 48 éves Angelina Jolie-nak hat gyereke van: az örökbefogadott Pax, a most 22 éves Maddox, a 18 éves Zahara, valamint biológiai gyermeikeik, a 17 éves Shiloh és a 15 éves ikrek, Knox és Vivienne.

Brad Pitt 2016 szeptemberében egy magánrepülőn, a gyerekeik szeme láttára keveredett heves vitába Angelina Jolie-val. Nem megerősített hírek szerint ekkor fizikailag bántalmazta fiát, Maddoxot. Néhány nappal később a színésznő kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válókeresetet és megkapta gyerekeik felügyeleti jogát. Később lányaik, Zahara és Shiloh elhagyták a Pittet az egykor dupla, Jolie-Pitt vezetéknevükből.

A lap felidézi, hogy míg Angelina Jolie-t gyakran lehet látni a gyerekekkel, Brad Pittet viszont egyáltalán nem. Sőt, a színész egy olyan új ingatlanba költözött, ahol nem is lenne hely minden gyerekének, jelenleg ugyanis egy három hálószobás Los Angeles-i lakásban él. Azzal sem lehet menteni a helyzetet, hogy a bíróság által Pittre kiszabott felügyeleti korlátozások miatt nem tud gyermekeivel lenni: három örökbefogadott gyermeke már elég idős ahhoz, hogy azt tegyék, amit akarnak, ők pedig nem akarnak vele lenni a hírek szerint. 

A bennfentes a Sunnak azt mondta:

Ami Maddoxot, Paxot és Zaharát illeti, az a hír járja, hogy ők teljes mértékben támogatják az anyjukat, és Brad mostanában egyáltalán nem hall róluk – a fiúkról biztosan nem, és ez már nagyon régóta így van.

Mindez nagyon eltér attól a képtől, amit Brad Pitt a nyilvánosság előtt próbál mutatni magáról és gyerekeiről. Amikor Zahara tavaly ősszel elkezdte a főiskolát, arról beszélt, hogy nagyon büszke rá.

A korábbi párhoz közel álló forrás szerint azonban Brad Pitt még mindig tartja a kapcsolatot biológiai gyermekeivel, Shiloh-val, Knox-szal és Vivienne-nel. Brad Pitt jelenleg felügyelet mellett találkozhat gyerekeivel és ezt meg is teszi, bár a forrás szerint nem olyan gyakorisággal, ahogyan szeretné. Bár a lesifotósok szinte mindenhová követik Pittet, még nem fotózták le gyerekei társaságában. A 30 éves Ines de Ramon modellt, akivel egy éve tart a kapcsolata, még mindig nem mutatta be nekik.

Október vége óta forgat Budapesten Angelina Jolie. A színésznőnek arra is volt ideje, hogy elmenjen egy hangversenyre a Magyar Állami Operaházba. Erről azonban csak nagyon kevesen tudtak. Itt megtudhatja, hogyan készítették elő a színésznő érkezését:

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon. 

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu 

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Nyitókép: GVK/Bauer-Griffin/GC Images

#Bulvár#brad pitt#angelina jolie#pax jolie-pitt#válás

Címlapról ajánljuk