Reggeli

Dietz Gusztáv: Arra nevelem a lányaimat, hogy ebből az országból minél hamarabb el kell menni

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 2. 10:03

Dietz Gusztáv a saját bőrén tapasztalta meg a legnagyobb mélypontokat, tíz évig volt heroinfüggő. Szerinte a színész szakma Magyarországon is sokakat megrág, kiköp – „látunk színészeket a jelenet előtt húzóra meginni fél liter vodkát”.

Tegnap tudta meg a világ a hírt, hogy az Eufória című sorozatban ismertté vált feltörekvő színész, Angus Cloud túladagolásban meghalt. A fiatalt édesapja halála indította el a lejtőn, hasonlóan, mint Dietz Gusztávot. A színész azt mondja, Amerikában befutott színésznek lenni egészen mást jelent, mint Magyarországon. A sztársággal és a sok pénzzel járó életet nem sokan tudják kezelni.

Itthon is látunk színészeket a jelenet előtt húzóra meginni fél liter vodkát. A színész szakma itthon is sokakat megrág, kiköp 

– mondta Dietz Gusztáv.

A színész megjárta a poklot, 10 évig volt heroinfüggő, öngyilkossággal csak fenyegetőzött.

Minden mindegy volt, az is mindegy volt, hogy megdöglök. Volt is pár alkalom, hogy újra kellett éleszteni. De nem mondanám, hogy megijedtem volna tőle, nem volt vesztenivalóm 

– árulta el.

Az volt a szerencséje, hogy jó emberek vették körül, és sokat köszönhetett a sportnak is, ami a hajánál fogva rántotta ki ebből az egészből. A barátai viszont nem voltak ilyen szerencsések, 80 százalékukat eltemette.

Volt, hogy az egyik legjobb barátom anyját a sírból kellett kiszedni, mert mászott a gyereke után 

– idézte fel megrendülten.

Dietz Gusztáv a sport után a színészetben találta meg a hivatását. Most is forgat, egy dán-norvég koprodukcióban alakít egy ősembert neves színészekkel.

A színész arról is beszélt, hogy az ugyan nem érdekli, hogy lányai milyen jegyet kapnak matekból vagy fizikából, de a zene, a sport és a nyelvtanulás kötelező.

Arra nevelem őket, hogy ebből az országból minél hamarabb el kell menni, ehhez próbálok nekik megadni mindent 

– tette hozzá.

 

 

 

 

#Reggeli#Videó#dietz gusztáv#Életmód#heroin#drogfüggőség#rtl

Címlapról ajánljuk