Reggeli

L.L. Junior: Akkor fogom levenni a kislányom fotóit, ha a cigánykereket etnikai fordulatnak fogják hívni

rtl.hurtl.hu

2023. július 3. 12:44

„Rosszul vagyok ettől a PC-ségtől, a túl felfújt jogvédéstől” – mondta L.L. Junior, aki álszent dolognak tartotta, hogy kislánya fotói miatt támadták a kommentelők. A zenész Dárdai Blankával érkezett a stúdióba.

L.L. Juniorral mindig történik valami. A rapper elmondása szerint igyekszik a zenére fókuszálni, de valahol mindig félresiklik történet. Legutóbb amiatt estek neki a kommentelők, mert a kislányáról osztott meg képeket, amint fürdőruha nélkül pancsol a medencében.

Junior azt mondta, álszent támadásnak tartja az ügyet.

Ebben semmilyen szexualitás vagy pucérkodás nem volt, még a határát sem értük el, nemhogy súroltuk volna 

– fakadt ki a zenész a Reggeliben.

Kicsit már rosszul vagyok ettől a PC-ségtől, ettől a túl felfújt jogvédéstől. Ezért mondtam, akkor fogom levenni, amikor a cigánypecsenyét kisebbségi szeletnek fogják hívni, a cigánykereket meg etnikai fordulatnak 

– tette hozzá.

Junior a telefonját is elhagyta nemrég, akkor magas jutalmat, egymillió forintot ajánlott fel a megtalálónak. A mobil végül visszakerült hozzá, a fiatal pár viszont nem kért cserébe semmit, mert korábban sokat segített nekik a zenéje.

Junior új albumon dolgozik, nemrég Závodi Marcell-lel kezdett el dolgozni, akivel nagyon hamar egy hullámhosszra kerültek.

A rapper azt is elárulta, hogy a fiatalabb generációból Azahriah-ért rajong, hamarosan közös dallal is készülnek.

A zenész egyébként Dárdai Blankával érkezett a stúdióba, de erről többet nem mondott.

Májusban úgy hírlett, hogy szakítottak a lánnyal, de azóta úgy tűnik, együtt vannak, Blanka júniusban elismerte, hogy viharos a kapcsolatuk.

 

#Reggeli#Videó#Bulvár#l.l. junior#Azahriah#dárdai blanka

Címlapról ajánljuk