Bulvár

„Teljesen igaz, hogy viharos a kapcsolatunk” – Dárdai Blanka elárulta, milyen a párkapcsolata L.L. Juniorral

rtl.hurtl.hu

2023. június 9. 16:02

Nincs kedve a negatív kommentek miatt magyarázkodni.

Dárdai Blanka és L.L. Junior kapcsolata nagy figyelmet kapott az utóbbi időben: először a szakításuktól volt hangos a sajtó, majd úgy tűnt ismét egymásra találtak, miközben Juniornak a válásával és a kislánya elhelyezésével is meg kellett küzdenie. Eközben Blanka sokszor nem reagált a magánéletét érintő hírekre, és most 24 órán át elérhető Instagram-történetében azt is elmondta, hogy miért.

Az igazságtalanság zavar. A valótlan. Azért az évek alatt megszoktam a rossz kommenteket de ezek főleg a külsőmre vagy a tartalmaimra jöttek. Ami tök oké. Elolvastam, leráztam magamról és mentem tovább. De mostanában a jellememre kapom a legtöbbet ismeretlen emberektől, ezért sokszor nincs kedvem se „mentegetőzni” „magyarázkodni”, mert akik ismernek, tudják, milyen vagyok

– kezdte Blanka. Azt is elmesélte, hogy úgy érzi, 10 évet öregedett/ért az elmúlt egy évben, de voltak meredekebb részei is ennek az időszaknak.

Teljesen igaz, hogy viharos a kapcsolatunk. Az ő szerelme ilyen. Rengeteg külön töltött idő volt ebben az évben, és sok-sok „átlagos”, meleg, otthonos hétköznap 6-os keléssel, uzsi csomagolással, bújós, édes percekkel. Azért nem beszélek se az általa nevezett „mosolyszünetekről”, se boldog pillanatokról sokat, mert ennek a történetnek sok szereplője van, köztük gyerekek, őket meg tisztelni kell

– osztotta meg Blanka. 

Azt is elárulta, hogy sokszor fájdalmas köztük a „csiszolódás”, és bár máshonnan jöttek és máshol tartanak az életben, nagyon sokat tanul Juniortól.

Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#dárdai blanka#ll junior#kapcsolat#fejlődés#mosolyszünet

Címlapról ajánljuk