Bulvár

„Nagy a düh, nagy a dac” – eldurvulni látszik L.L Junior gyermekelhelyezési pere

rtl.hurtl.hu

2023. május 26. 6:57

L.L Juniorról felesége azt állítja, nem alkalmas a gyermeknevelésre, ezért a zenésznek videófelvételeken kell bizonyítania, hogy igenis jó apuka. Az énekes mindennél jobban örülne annak, ha békében válnának el Kingával. 

„Rengeteg videót kellett arról beküldenem a bíróságra, hogy nem vagyok nyomi, sem elveszett, hanem gondoskodó apuka vagyok. Videókat adtam be arról is, hogy tudok pelenkázni” – mesélte el L.L Juniur a Frizbi TV műsorában a YouTube-on.

A Borsonline szemléje szerint a zenész többek közt arról beszélgetett Hajdú Péterrel, hogy a feleségével szembeni gyermekelhelyezési perben videofelvételeken kénytelen bizonyítani, hogy jó apa. Az énekes az Apák az Igazságért Egyesület is fordult az ügyben, egyelőre két-három napot tölthet harmadik gyermekével, Lilivel. 

A felek közti békés válásról azonban L.L Junior elmondása alapján még nem beszélhetünk, az anyuka szerint a zenész nem alkalmas a gyermeknevelésre, ezért kell bizonyítania videókon, hogy megbirkózik a feladattal.

„Most még nagy a düh, nagy a dac, nagy a kimértség felém. Csak az ügyvédeinken keresztül kommunikálunk

– mondta a feleségéről az énekes. 

Hozzátette, mindennél jobban örülne annak, ha békében válnának el Kingával, és sikerülne megegyezésre jutniuk a gyermekelhelyezés és az anyagiak terén.

Nyitókép: Reggeli / RTL

#Bulvár#ll junior#válás#gyermekelhelyezés#per#apaság#bizonyítás

Címlapról ajánljuk