Fókusz

L.L. Junior: Azt gondolom, hogy a kislányom meg fogja bocsátani nekem, hogy kétévesen meztelenül úsztattam a medencében

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2023. június 30. 20:26

Betelt a pohár: L.L. Junior kiosztotta a háborgó kommentelőket. Az énekes néhány napja kislányáról posztolt képeket, amin együtt medencéznek, ám a kétéves Lili meztelen, ez pedig sokaknál kiverte a biztosítékot. Volt, aki abnormálisnak nevezte Juniort, míg mások az interneten rejtőzködő pedofilokra hívták fel az énekes figyelmét. Junior és felesége válópere még mindig tart, jelenleg közös gyermekük felügyeleti jogáról próbálnak megegyezni.

L.L. Junior egy nappal ezelőtt egy – már nem elérhető – videóban osztotta ki azokat a bulvárújságírókat, akik szerinte túlléptek egy határt a magánéletével kapcsolatban. Juniornál az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor kislányával közös fényképe miatt jelent meg újra az újságok címlapjain. A két és fél éves Liliről olyan képet posztolt a közösségi médiába, amelyen a kislány nem viselt fürdőruhát.

Nekünk ez abszolút belefér

– mondta Junior a Fókusznak.

Miért álszenteskedünk? Tette fel a kérdést az énekes. 

Akkor fogom levenni, amikor majd a cigánypecsenyét úgy hívják, hogy kisebbségi szelet vagy a cigánykereket etnikai fordulatnak

– üzente.

A kommentelők is hangot adtak a véleményüknek – egyesek védelmükbe vették a zenészt, de voltak olyanok is, akik aggodalmuknak adtak hangot a fotók láttán. Junior azt mondja, azért szakadt el nála a cérna, mert őt egyetlen újságíró sem kérdezte meg a témáról és felelőtlennek tüntették fel.

„Végiggondolva a viselkedésemet, senkitől nem kérek elnézést. Maximum annyi, hogy buli volt, egy kicsit aztán túloztunk, de egyébként a mondanivaló és az üzenet az volt, hogy kérlek, ne legyetek álszentek” – mondta Junior.

Én azt gondolom, hogy a kislányom meg fogja bocsátani nekem, hogy kétévesen meztelenül úsztattam a medencében és egy gyönyörű posztot kitettünk, ahol a nyakamban ugrál és mosolygunk és nevetünk a vízben. Én ebben ennyit látok

– fogalmazott.

A gyerekekről készült ilyen jellegű fényképek mindig is aggasztották a szakértőket. Mindenképpen óvatosságra intik a szülőket, hiszen soha nem lehet tudni, milyen kezek közé kerülnek az internetre posztolt fotók. A gyermekek nagyon könnyedén válhatnak az interneten a szexuális ragadozók prédájává. Ezzel Junior is tisztában van, de azt mondja, nem akar folyamatosan rettegni a rossz dolgoktól.

L.L. Junior és korábbi kedvese, Körtvélyessy Kinga válópere még mindig tart. 2022 februárjában jelentették be, hogy már hónapok óta külön élnek. Próbálták megmenteni kapcsolatukat, ám végül a válás mellett döntöttek. Jelenleg közös gyermekük, Lili felügyeleti jogáról próbálnak megegyezni.

A bíróság szeptemberben hoz majd döntést, hogy melyikük kapja meg a felügyeleti jogot, addig azonban Lili édesanyjánál marad. Junior a nagy vitát kiváltó posztról többet már nem szeretne beszélni.

#Fókusz#Videó#Bulvár#l.l. junior#meztelen fotó#kislány

Címlapról ajánljuk