David Attenborough golfkocsiban és a királyi család egyik legnagyobb rajongója – kulisszatitkok az RTL élő közvetítésérőlSzellő István és Garay Annamária élőben vettek részt a koronázáson, és mutatták meg a legfontosabb mozzanatokat az RTL nézőinek. A Fókusz riportere most a Reggeliben mesélte el, milyen élmény volt a legnagyobb csatornák mellett tudósítani Londonból. Milyen volt a közös munka Szellő Istvánnal? Ki szúrta ki David Attenborough-t és a királyi kikiáltót? Miért álltak sorba, hogy a királyi család egyik legnagyobb rajongójával interjúzzanak? A videóból ez is kiderül.
Reggeli

David Attenborough golfkocsiban és a királyi család egyik legnagyobb rajongója – kulisszatitkok az RTL élő közvetítéséről

rtl.hurtl.hu

2023. május 10. 8:15

Szellő István és Garay Annamária élőben vettek részt a koronázáson, és mutatták meg a legfontosabb mozzanatokat az RTL nézőinek. A Fókusz riportere most a Reggeliben mesélte el, milyen élmény volt a legnagyobb csatornák mellett tudósítani Londonból. Milyen volt a közös munka Szellő Istvánnal? Ki szúrta ki David Attenborough-t és a királyi kikiáltót? Miért álltak sorba, hogy a királyi család egyik legnagyobb rajongójával interjúzzanak? A videóból ez is kiderül.

#Reggeli#Videó#szellő istván#Életmód#garay annamária#iii. károly#koronázás#tudósítás#Buckingham-palota

Címlapról ajánljuk