Reggeli

„Harry áldozat és eszköz” – a herceg és Meghan Markle traumáit boncolgatta a pszichológus

rtl.hurtl.hu

2023. január 16. 7:17

Gál Viktor pszichológus szerint már az nagy traumát jelenthet Harry hercegnek, hogy máig nem tudni biztosan, ki az apja. 

Harry herceg kiskorában elvesztette az édesanyját, de már csak az is óriási traumát okozhatott, hogy a királyi családba született. Mivel az angol arisztokrácia Gál Viktor szerint folyamatosan „szerepben van”, tehát mindig jó kedélyű, soha nem látszik rajtuk, ha bármi bántja őket, így Harry herceg számára egyáltalán nem volt lehetőség feldolgozni édesanyja elvesztését.

A szakember szerint az alaptrauma elfojtás miatti frusztráció előbb-utóbb mindig felszínre tör, sokszor agresszív viselkedés formájában.

Nem véletlenül ment el először polgárpukkasztó irányba, nem véletlenül ment el a katonaságba 

– magyarázta Gál a Reggeliben.

Ezután jött be a nagy csavar, hogy Meghan Markle megtalálta őt.

A trauma bevonzza a traumát

– magyarázta a pszichológus, ezért találhattak olyan gyorsan egymásra. Ehhez az is hozzájárult, hogy Gál szerint a színésznő egy kaméleon személyiség, aki pont úgy viselkedett Harryvel, ahogy neki éppen szüksége volt rá. Ezért szerinte semmit nem tudunk Meghanról,

fogalmunk sincs, hogy ki valójában ő.

A pszichológus szerint azonban egy dolog nagyon egyértelmű: mindent a színésznő irányít, így az ő ötlete volt a sorozat és a herceg most megjelent könyve is.

#Reggeli#Videó#Külföld#harry herceg#meghan markle#pszichológus#trauma#viselkedés#irányítás

Címlapról ajánljuk