Reggeli

Tomán Szabina: Vannak napok, amikor nem akarok felkelni, vannak napok, amikor nem sminkelek

rtl.hurtl.hu

2022. december 15. 12:09

Tomán Szabina szellemíró segítségével könyvet írt arról, hogyan lehetünk nőként sikeresek. A Reggeliben elmondta: szerinte minden sikeres nő mögött egy modern férfi áll.

Tomán Szabina sikeres üzletasszony, édesanya, január 8-tól pedig ismét visszatér az RTL képernyőjére a Cápák között új évadában. Nemrég szellemíróval dolgozott, és könyvet írt arról, hogyan lehetünk nőként sikeresek – többek között erről mesélt a Reggeli vendégeként.

Azt mondta, nem egy rossz értelemben vett feminista könyvről van szó, férfiaknak is ajánlja, volt is olyan nő, aki férjének vette meg ajándékba. „Arról szól, hogy apró lépésekkel hogyan lehet megoldani, hogy win-win helyzeteket alakítsunk ki” – fogalmazott.

Tomán Szabina a beszélgetés során többször kitért arra, hogy háttér és támogatás nélkül mennyivel nehezebb lenne minden. 

Hogyha nincs jó háttér, akkor problémás a szakmai siker. Ha tudod, hogy a család jól van, és támogat, akkor megmászhatod a legnagyobb hegyet

– mondta.

Úgy gondolja, minden sikeres nő mögött egy modern férfi áll. Megemlítette, hogy például a forgatások alatt, ami számára napi 10-12 órás feladatot jelentett, férje mennyire kézben tartotta az otthoni dolgokat.

Ha nincs melletted egy olyan férfi, aki azt mondja, hogy ez neked is jár, én segítem az utad, akkor sokkal nehezebb 

– nyomatékosította.

Tomán Szabina mindig mosolygós, jó kisugárzású, jegyezte meg Miller Dávid műsorvezető, aki arra volt kíváncsi, hogy az esendőség mennyire jelenik meg a könyvben.

Vannak napok, amikor nem akarok felkelni, vannak napok, amikor nem sminkelek. Mosolyogni mindig mosolygok, de van, amikor meglepődnek, és megkérdezik, hogy beteg vagyok-e, pedig nem, csak nem sminkeltem, mert nem volt kedvem

– mesélte ennek kapcsán. 

A kétgyerekes anyuka arról is beszélt: bizonyos dolgokat azért lép meg, hogy lányainak, unokáinak majd sokkal könnyebb legyen, és tudja, hogy a két lányának a szakmai siker már nem lesz olyan nehéz feladat, mert annyit fog változni a kor és a gondolkodás.

#Reggeli#Videó#Életmód#tomán szabina#üzletasszony#siker#nők#anya#feleség#könyv

Címlapról ajánljuk