Reggeli

Műtét várt volna Cserpes Laurára, de csodával határos módon meggyógyult

rtl.hurtl.hu

2022. december 2. 9:17

Már épp tolták volna be a műtőbe, de kiderült, hogy végül nem kell műteni.

Cserpes Laurával nemrég kisebb csoda történt, amit most részletesen elmesélt a Reggeliben. A történet hét évvel ezelőtt kezdődött, amikor felborult a hormonháztartása és pajzsmirigy-alulműködést, valamint inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nála.

Nagyon furcsa érzés volt, hogy ott vagyok 25-26 évesen, és az egész életemet gyakorlatilag így kell leélni

– emlékezett vissza az énekesnő. 

Teljes életmódváltásba kezdett, de egy évvel ezelőtt egy kicsit megfeledkezett arról, hogy egy ilyen állapottal kell együttélnie, nagyon sokat dolgozott, nem figyelt oda a rendszeres táplálkozásra, szavai szerint kicsit kizsigerelte magát.

Folyamatos fáradtságot, kimerültséget vett észre magán, illetve nagyon erős menstruációs görcsei voltak. Ekkor az orvosai egy ötcentis cisztát találtak a bal petefészkén, amit csak laporoszkópos műtéttel lehetett volna eltávolítani. 

Arra próbáltam törekedni, hogy oké, lesz ez a műtét, de én addig emberi módon mindent megpróbálok megtenni azért, hogy a testemet boost-oljam

– mesélte.

Megvált a feldolgozott az élelmiszerektől, az alkoholtól, méregtelenített, megtanult nemet mondani különböző munkákra, és általában testi-lelki egészségre törekedett. Ez pedig óriási fordulatot hozott az állapotában.

A műtét előtt ismét megvizsgálták, ekkor derült ki, hogy teljesen eltűnt a cisztája, így nem kellett alávetnie magát a beavatkozásnak – osztotta meg a sikerrel végződő történetét Cserpes Laura. 

#Reggeli#Videó#Bulvár#cserpes laura#életmódváltás#műtét#petefészek#menstruáció#ciszta#daganat

Címlapról ajánljuk