Reggeli

„A szokottnál is cukibb és kedvesebb leszek” – Fördős Zé édesapjával szerepelt, aki nagy lépésen van túl

rtl.hurtl.hu

2022. október 26. 9:39

Fördős Lajos, Zé édesapja közel 10 éve a Street Kitchen oszlopos tagja, és majdnem ötven éve foglalkozik gasztronómiával. Több tízezres megtekintésű videóiban már megvillantotta a főzőtudását, és most itt van az első szakácskönyve, a Fördős Lajos a konyhában, 87 kipróbált, gondosan összeállított recepttel. Elmondták, sokan csak Főzős családnak hívják őket.

Fördős Lajos 50 év tapasztalattal a háta mögött osztja meg igazi magyaros receptjeit, köztük a családi kacsasült receptjét és a híres bácskai rizseshúst, amit anno még az olaszoknak is megmutatott.

Az olaszok el voltak ájulva a bácskai rizseshúsomtól, amit később csak bácskai rizottónak hívtak 

– kezdte az élménybeszámolót Lajos, aki 18 éves korában próbált szerencsét Olaszországban. A Fördős család feje azt is elmondta a Reggeliben a szakácskönyvéről, hogy mindegyik recepthez tartozik egy különleges történet is. A könyvet Fördős Zé öccse, Péter fényképezte.

2022. november 7-től minden hétköznap 20 órától Konyhafőnök VIP-évaddal tér vissza Fördős Zé, a két Michelin-csillagos zsűritaggal, Sárközi Ákossal és Rácz Jenővel a képernyőre.

A szokottnál is cukibb és kedvesebb leszek 

– mondta Zé a Reggeliben, amikor a műsorveztők arról kérdezték, hogy mégis mire számíthatnak tőle a következő évadban.

A séfek az új évadban sem kivételeznek senkivel: minden egyes sztárnak bizonyítania kell. A 36 versenyzőből néhánynak már a válogató héten szembe kell majd néznie legnagyobb félelmeivel, és kötényt csak az kaphat, aki túl tud lépni a saját korlátain. Versenybe száll mások mellett Nagy Zsolt színész, Rubint Rella influenszer, egykori szépségkirálynő, a manapság jógával foglalkozó Geszler Dorottya, Járai Máté színész, műsorvezető – akinek nagy kihívás lesz ellenlábasával, Rácz Jenővel szembenézni – és Osváth Zsolt online tartalomgyártó, étteremtulajdonos. Megvillantja főzőtudományát Badár Sándor színész, humorista, Dobos Evelin színésznő, Tokár Tamás műsorvezető és Kiss Virág testépítő, fitneszmodell is.

#Reggeli#Videó#fördős zé#fördős lajos#főzős család#Konyhafőnök vip#gasztronómia#szakácskönyv#Bulvár

Címlapról ajánljuk