Reggeli

Fördős Zé elárulta, hogyan ürít siklóernyőzés közben, és a politikusoknak is üzent

rtl.hurtl.hu

2022. július 29. 9:50

Taroltak A Konyhafőnök zsűritagjai a Forbes magazin legértékesebb celebeket összesítő listáján. Fördős Zé már kilenc éve szerepel rajta, idén ő lett a legkedveltebb híresség, Rácz Jenő pedig először került fel a legértékesebb celebek listájára a 16. helyen. Fördős Zé azt is elárulta a Reggeliben, hogy mit csinál, ha hatórás siklóernyőzése közben nem tudja visszatartani a vizeletét, Rácz Jenő pedig arról beszélt, hogy idén először mennek nyaralni kislányával, Kamillával.

Megjelent a legértékesebb celebek listája a Forbeson. Idén a legértékesebb celeb Majka lett, mögötte Sebestény Balázs, harmadikként pedig Rúzsa Magdi végzett. A Konyhafőnök zsűritagja, Rácz Jenő először került fel a legértékesebb hírességek listájának a top 20-as mezőnyébe, ezzel letaszítva régi helyéről Lakatos Márkot, amit a műsorvezető élő adásban meg is jegyzett:

Tavaly voltam, idén nem vagyok, a Rácz kiütött

– mondta Lakatos Márk a Reggeliben, aki Rácz Jenő sikeréről kérdezte Fördős Zé-t. Ő viccesen annyit mondott, hogy a séfnek akkor lesz esélye az első helyre kerülni, ha lesz olyan, hogy a „leghelyesebb pofijú celeb”. Zé a politikusoknak is üzent.

Én azért vagyok szerintem a legkedveltebb és leghitelesebb Magyarországon, mert a frankót, a tutit mondom mindig. Nagyon egyszerű, a politikusoknak is ezt üzenem

– mondta Fördős, aki viccelődve hozzátette, hogy miután meghallotta, hogy ő lett idén a legkedveltebb híresség 20 százalékot emelt az árain.

Zé extrém hobbijáról, a siklóernyőzésről is elárult egy titkot, amikor a műsorvezetők arról kérdezték, hogy hogyan bírja ki ürítés nélkül a levegőben öt-hat órán keresztül. A beszélgetésből kiderül, hogy sehogy, egy gyógyászati segédeszközt használ, ha könnyíteni szeretne magán:

Olyan, mint egy óvszer a hosszú csővel a végén, bármennyire is nevetséges ilyet fel szoktam húzni

– mondta Magyarország legkedveltebb celebe, aki szerint senkinek sem kell aggódnia a vizelet miatt, mivel az elpárolog. 

Rácz Jenő ezek után nem sem kapott kedvet az ilyesfajta sportokhoz, mivel állítása szerint tériszonyos. A nyaralásáról annyit elárult, hogy Korfura mennek kislányukkal, Kamillával, az ősszel pedig nagy dobásra készül.

#Reggeli#RTL Klub#fördős zé#rtl#Bulvár#rácz jenő#forbes#lakatos márk#legértékesebb celeb#lista

Címlapról ajánljuk