Bulvár

Trónfosztás: már nem Balázs a legértékesebb magyar celeb

rtl.hurtl.hu

2022. július 27. 7:38

Fördős Zé a leghitelesebb, Rácz Jenő pedig először szerepel a listán. A Forbes kilencedik alkalommal készített listát arról, hogy kik a legértékesebb magyar celebek. 

Még mindig Sebestyén Balázs a legismertebb magyar celeb, de idén már nem ő áll a Forbes magazin legértékesebb hazai celebjeit tartalmazó listáján. Az első helyet ugyanis átvette tőle Majka, akivel a lap közlése szerint sokáig fej-fej mellett haladt, de végül az ózdi rappert az első helyre segítette a kedveltsége és hitelessége.

Őket a harmadik helyen Rúzsa Magdi követi, aki a Forbes közlése szerint jövőre akár az első helyre is kerülhet, ha rákapcsol az online jelenlétére, és jobban demonstrálja pénzteremtő képességét.

Tavalyhoz képest a legnagyobbat Tilla esett, aki a hatodik helyről a 17.-re került, miközben D. Tóth Kriszta és Schobert Norbert visszatért a Top 20-ba.

Közben először került fel a Top20-ba a Konyhafőnök séfje, Rácz Jenő, míg a műsort vezető Fördős Zé trónfosztást hajtott végre, és idén ő lett a leghitelesebb magyar celeb: hajszállal előzte meg a második leghitelesebb Rúzsa Magdit és a most csak harmadik Borbás Marcsit.

A legmegosztóbb magyar celeb Schobert Norbi lett, aki ismertsége, online elérése és sajtóemlítései alapján akár még dobogós is lehetne, ha – feleségével, Rubint Rékával együtt – kedveltség és hitelesség kategóriában nem a tabella alján végezne évről évre – írta a Forbes.

A listán történt változások a Forbes közlése szerint annak is köszönhetők, hogy új módszertant alkalmaztak, ami az eddiginél részletesebb, több bemeneti adatot használva hat kategória alapján számosította a celebek értékeit.

Nyitókép: Rácz Jenő és Fördős Zé. Fotó: RTL Klub

 

#Bulvár#legértékesebb celebek#lista#celeblista#celebek#forbes

Címlapról ajánljuk