Reggeli

Ifjabb Schobert Norbi olyan keményen edz, hogy öccsét is elkapta a gépszíj

rtl.hurtl.hu

2022. június 9. 12:32

Schobert Norbi nagyobbik fia, Ifj. Schobert Norbi hatalmasat változott. Két év alatt fogyott le és növesztett olyan izmokat, amit apukája is megirigyelhet. Norbi testi változásai öccsére is hatással vannak, ugyanis a példát látva ő is elkezdett egészségesebben táplálkozni és edzeni.

A kisebbik Norbi példaképe Ronaldo, aki nem eszik gyorséttermi ételeket és nem iszik üdítőt sem. Azért, hogy lemenjenek róla a kilók és egészségesebben táplálkozzon, Norbi is a focista módszerét választotta. Ha esetleg nassolni támad kedve, apukája édességeiből választ.

Norbi két év alatt érte el mostani formáját, egy év alatt fogyott le és egy év volt, mire izmot pakolt magára. A külső változások, a sport a tanulmányi eredményeire is jó hatással volt. Edzések után több energiája maradt, amit tanulásra fordított.

Norbi eredményei annyira magukért beszéltek, hogy öccse, Zalán is követte őt. 

Most már ő is megválogatja, hogy mit eszik és heti négy úszás edzéséről hazaérve is súlyzót ragad.

Norbitól megtudtuk, hogy van barátnője, akinek kilétét nem szeretné felfedni és kiderült, hogy Réka még korábbi edzésekről ismeri a lány anyukáját, így a találkozáskor nagyon megörült egymásnak a két anyuka.

A gyerekeire rendkívül büszke anya, Rubint Réka és férje Párizsban pihentek pár napot kettesben, de megígérte két fiának, hogy elviszi őket Disneylandbe, ahová csak hárman utaznak majd. Réka szeret külön, férje nélkül is időt tölteni gyermekeivel, ahogyan férjével, Norbival is szeret a gyerekek nélkül, kettesben elutazni.

#Reggeli#RTL Klub#rtl#ifj schobert norbert#rubint réka#edzés#fogyás

Címlapról ajánljuk