Reggeli

Lady Szomjas ragyogva mesélt szerelméről és új ruhakölteményeiről

rtl.hurtl.hu

2022. május 27. 10:40

Lady Szomjas sikeres influenszer, TikTokker, aki a tavalyi X-Faktor háttérműsorában, az X-Stageben műsorvezetőként is bemutatkozhatott. Most újabb terepen próbálja ki magát, saját divatmárkával rukkolt elő, a Reggeliben erről és szerelméről is mesélt.

A tervezéskor saját tapasztalataiból indult ki, hiszen mindig keresett olyan színes, de összepasszoló ruhaszetteket, amik nőiesek, mégis kényelmes viselni őket. Így álmodták meg a kollekció alapját adó 4 színt: lila, kék, pink és sárga. A színeken és a szabáson kívül azonban az anyag minősége is fontos volt.

Nagyon odafigyeltünk arra, hogy milyen anyagból készüljön.


A tervezés januárban kezdődött és körülbelül fél év alatt sikerült megalkotni a ruhákat, amik kiemelik az alakot, mégis kellőképpen takarnak azok számára, akik nem annyira szeretik mutogatni a testüket. A folyamatban természeten nagy segítséget nyújtott anyukája, aki minden alkalommal őszintén megmondta a véleményét, sokszor elég keményen.

Ő nem az a fajta, aki kertel.


Bár Jenni az elmúlt években nagyon sok mindenben kipróbálta magát, most úgy érzi, a divattervezésnél le fog horgonyozni egy időre.

Rengeteg ötletem van, szeretnék férfi kollekciót is. Már mindenki nyaggat a férfi kollekcióért.


Boldogságra azonban nem csak új kollekciója ad okot, nemrég rátalált a szerelem. A Reggeliben azt mesélte, párjával TikTokon ismerkedett meg és nagyon örül, hogy a lány kitart mellette, hiszen ahogy ő mondta, nem túl egyszerű 

ezzel a latin, bolond nővel


az élet. Nagyon impulzív embernek tartja magát, amit szerinte nehéz lehet kezelni, de párja állja a sart. Kapcsolatuk annyira komoly, hogy már be is mutatták egymást szüleiknek.

#Reggeli#RTL Klub#rtl#Belföld#Életmód#szomjas jennifer#lady szomjas#kollekció#ruha#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk