Nyerő Páros

A Nyerő Páros villája ismét megnyitja kapuit a szerelmespárok előtt!

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 14. 12:00

Augusztus 27-én új évaddal tér vissza az RTL Klub képernyőjére a Nyerő Páros!

A nagysikerű sztárpárshow új évadában ezúttal kilenc pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei év Nyerő Párosa! Kilenc pár és kilencféle szerelem: másképp szeretnek, vitáznak, rajonganak, vágynak és mérgelődnek, mégis egyformán hisznek a kapcsolatukban.
 

 A csata ezúttal is két helyszínen zajlik: a luxusvillában, ahol a párok együtt élnek, buliznak, taktikáznak és szavaznak, valamint a kőbányában, ahol izgalmas játékokban mérhetik össze az erejüket, ügyességüket, ravaszságukat. A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.
 

 


A második évadban az alábbi párok szállnak csatába: Delhusa Gjon és Molnár Fanni, Dobó Ági és Kis Csaba, Gáspár Laci és Gáspár Niki, Kefir és Mihalyi Mariann, Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Júlia, Solti Ádám és Kis Berni, Tokár Tamás és Kovács Dóri, Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc, Veiszer Alinda és László Pál.


A műsor házigazdája Sebestyén Balázs lesz, aki augusztus 27-től minden hétköznap 19:00-tól várja a nézőket az RTL Klub képernyője elé.

#Nyerő Páros#gáspár laci#gáspár niki#tokár tamás#kovács dorottya#veiszer alinda#lászló pál#sánta laci#sánta-széphalmi júlia#kefir#delhusa gjon#molnár fanni#dobó ági#kis csaba#solti ádám#kis bernadett#vasvári vivien#szegedi ferenc#rtl#RTL Klub#mihalyi mariann

Címlapról ajánljuk