KERESÉS search-close
Tokár Tamás és Kovács Dorottya

Tokár Tamás és Kovács Dorottya

Mióta vannak együtt?

Két és fél éve vannak együtt.

 

Mi a foglalkozásuk?

Dóri influencer, Tomi műsorvezető, és mindketten youtuberek.

 

Mik a legjellemzőbb tulajdonságaik?

Dóri igazi művészlélek; kreatív, álmodozó, végtelenül érzelmes. Tomi imádja a humort, ami nagyban segítheti bizonyos helyzetek kezelését, maximalista és rá is jellemző a kreativitás. Többek között az is közös ismertető jelük, hogy imádják a cicákat.

 

Hogyan ismerkedtek meg?

Interneten „találtak egymásra”. Az első randit sűrű egymásutánban követte a többi. Úgy érzik, hogy megtalálták az igazit, aminek ékes bizonyítéka, hogy nemrég Tomi megkérte Dóri kezét.

 

Milyen a kapcsolatuk?

Mesébe illő a kapcsolatuk, úgy érzik, hogy megtalálták a másik felüket. Ahogy ők mondják; ugyanolyanok, csak az egyik fiú, a másik lány.

 

Mi a hobbijuk?

Szeretik az utazást és az azzal járó kalandozásokat, valamint a görkorizást. Dóri szenvedélye a fotózás és a divat, valamint abban a szerencsés helyzetben van, hogy a munkája a hobbija. Tomi odavan a legoért.

 

Mitől félnek?

Dóri esetében széles a skála, mivel saját bevallása szerint mindentől fél. Tomi igyekszik kerülni az olyan sötét helyeket, ahol nem ismeri ki magát, mivel ez bizonytalanná teszi, valamint tart a magasságtól.

 

Miben jók?

Tökéletesen egymásra hangolódtak, érzik és tudják egymás gondolatait annyira, hogy akár be is tudják fejezni a másik elkezdett mondatát, továbbá meg tudnak csillanni a kreativitást, stílusérzéket igénylő feladatokban.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való