Kultúra

Láncos kutya Nagy Feró, letépett Azahriah: Gróf Balázs újabb átütő képet posztolt

rtl.hurtl.hu

2024. február 20. 16:06

A síró Orbán Viktor mellett posztereken megjelenik a szuperhős Ákos és Mága Zoltán is. 

Nemrégiben meglehetősen erős rajzzal illusztrálta Gróf Balázs képregényrajzoló a Novák Katalin kegyelmi ügyében kirobbant botrányt. Most pedig egy újabb, közéleti tematikájú rajzzal jelentkezett:


A kép sok magyarázatot nem igényel, talán csak annyit, hogy a múlt pénteki, akár 150 ezer embert megmozgató, gyermekvédelmi civil tüntetést nyíltan támogatta Azahriah, azaz Baukó Attila is. Orbán Viktor Tiktokjáról pedig eltűnt az a videó, amelyen Azahriah-val viccelődött.

Az énekes-dalszerző erősen fogalmazott a tüntetésen vetített videós bejelentkezésében. Egyebek mellett arról beszélt: „A gyerekeket, azaz a szülő aggodalmát a gyerekei felé felhasználják arra, hogy lázítsanak, buzdítsanak valami ellen, ami aztán politikai haszonná konvertálódik. A narcisztikus, manipulatív tanárok országszerte az iskolákban. Az oktatás teljes leépítése és a pedofíliában szenvedő beteg és gátlástalan emberek gyermekek közelébe engedése az, ami nem büdös a hatalomnak, abban az esetben, ha politikai érdek húzódik mögötte.”

Ajánló: Azahriah a gyermekvédelmi tüntetésről: Az egyik legszentebb, legtisztább megmozdulás volt, amit valaha megéltem

Osváth Zsolt youtuber, étteremtulajdonos, a tüntetés egyik szervezője az RTL Híradónak arról beszélt, hogy nincsenek politikai ambícióik:


Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

#Kultúra#orbán viktor#Azahriah#mága zoltán#ákos#nagy feró

Címlapról ajánljuk