Külföld

Ivanka Trump: Szeretlek, apa, ma és mindig

rtl.hurtl.hu

2024. július 14. 16:52

Donald Trump republikánus elnökjelölt gyerekei is megszólaltak a merényletkísérlet után. 

„Köszönöm a szeretetet és az imákat édesapámért és a pennsylvaniai Butlerben történt értelmetlen erőszak többi áldozatáért” – ezt üzente Ivanka Trump, Donald Trump lánya az apja ellen elkövetett merényletkísérlet után, szúrta ki a Blikk.


Az amerikai üzletasszony az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében így folytatta: „Hálás vagyok a iitkosszolgálatnak és az összes többi rendfenntartónak a mai gyors és határozott fellépésükért. Továbbra is imádkozom az országunkért.

Szeretlek, apa, ma és mindig.

 

A republikánus elnökjelölt másik gyermeke, Eric Trump is megszólalt a támadásáról. „A legkeményebb ember, akivel valaha találkoztam” – nyilatkozta az amerikai üzletember a Page Six magazinnak. Nem sokkal a merényletkísérlet után a közösségi oldalán pedig azt írta nagy betűkkel: „EZ AZ A HARCOS, AKIRE AMERIKÁNAK SZÜKSÉGE VAN!”

Donald Trump a Pennsylvania állambeli Butlerben tartott kampánygyűlést, mikor beszéde közben lövések dördültek el. Trumpra titkosügynökök ugrottak, majd lesegítették a színpadról, miközben a véres arcú volt elnök magasba emelte az öklét. Trump a jobb fülén sérült, a 20 éves támadó és az esemény egy résztvevője meghalt, ketten súlyosan megsérültek. Joe Biden amerikai elnök szombaton elítélte a vetélytársa ellen elkövetett merényletkísérletet.

A lövöldözésről készült videót itt lehet megnézni:


Nyitókép: GWR / Star Max / GC Images via Getty Images

#Külföld#donald trump#merényletkísérlet#merénylet#ivanka trump

Címlapról ajánljuk