Külföld

A Mészáros Csoport is üzent Mészáros Lőrinc fiának szörnyű balesete után

rtl.hurtl.hu

2024. június 17. 14:27

A Mészáros Csoport cáfolt egyes sajtóhíreket a balesetről.

Megszólalt a Mészáros Csoport ifj. Mészáros Lőrinc balesetéről, amelyet egy romániai ralin szenvedett el a felcsúti milliárdos fia. A cég a Blikk megkeresésére azt írta: „Tájékoztatásul közöljük, hogy a Baja Satu Mare 2024 nemzetközi terepraliversenyen balesetet szenvedett ifj. Mészáros Lőrinc, aki évek óta versenyez, így tapasztalt pilótának számít. A sajtóban megjelent híresztelésekkel ellentétben nem utasította vissza a román egészségügyi ellátást, sérüléseit a nagyváradi kórházban látták el, ahol további vizsgálatok miatt a hétvégét ott töltötte”.

Hozzátették: „Ifj. Mészáros Lőrinc szerencsére már jobban van, az orvosi ellátást követően hamarosan otthonában lábadozik. A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok, szakértők bevonásával vizsgálják a történtek okait”.

Korábban azt írtuk: a versenyt félbe is szakítottáka baleset miatt. Úgy lehetett tudni, hogy a balesetező autók letértek a pályáról, az egyik pilóta pedig visszautasította az orvosi segítséget, mert „Magyarországra akart menni.” A szervező klub elnöke megerősítette, hogy a sérült pilóta ifjabb Mészáros Lőrinc, aki a ralin Pál Erik másodpilótával versenyzett.

Nyitókép: MTI / Czeglédi Zsolt

#Külföld#mészáros lőrinc#fia#baleset#rali#Mészáros csoport#kórház

Címlapról ajánljuk