Külföld

40 évesen, balesetben elhunyt a YouTube sztárja

rtl.hurtl.hu

2024. június 11. 18:13

Ben Pottert a legtöbben Comicstorian néven ismerték. Felesége közölte a tragikus hírt.

40 éves korában elhunyt Ben Potter, akit Comicstorian néven ismertek az interneten, számolt be a New York Post.

Felesége, Nathalie Potter az X-en így írt veszteségéről: „Két nappal ezelőtt, június 8-án a férjem, Ben Potter egy szerencsétlen balesetben elhunyt.” Hozzátette: a követői férjét Comicstorianként ismerhették, azonban

az egyik legjobb és legsegítőkészebb ember volt, akit bárki kívánhatott volna.

Nathalie Potter arról is írt, hogy férje családjuk kősziklája volt, aki mindig mindent megtett mások jóllétéért. „A csatornája volt az egyik legnagyobb teljesítménye, és bár mindannyiunknak szüksége van a gyászidőre, tudom, hogy ő nem akarná, hogy így érjen véget.”

Potter 2014-ben indította el YouTube-csatornáját, az azt követő években több mint 3 millió feliratkozót szerzett. A képregények iránt rajongó férfi csatornáján véleményeket, kritikákat, elemzéseket osztott meg különböző képregény- és szuperhős-filmekről.

Potter felesége arról is írt, hogy, ő és a csapata azt tervezik, hogy a elhunyt férje YouTube-csatornáját tovább működtetik, hogy tisztelegjenek előtte azzal, hogy továbbra is nagyszerű történeteket mesélnek nagyszerű emberek, valamint hogy életben tartsák a az ő saját szuperhősük emlékét.

Nyitókép: Comicstorian / YouTube

#Külföld#comicstorian#képregény#meghalt#baleset

Címlapról ajánljuk