Külföld

Megvalósult minden autós rémálma a faszállító miatt

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 17. 7:27

Felkavaró esetet vettek videóra Romániában. A horrorbalesetben egy fát szállító teherautóról egy vaskos fatörzs zuhant le, egyenesen a mögötte haladó kocsi szélvédőjébe fúródva. Az autóban négyen utaztak. Szinte hihetetlen, de mindannyian túlélték a balesetet. A kamion sofőrje viszont súlyos büntetést kapott, mert rengeteg szabályt megszegett. 

Horrorbaleset történt Romániában. Megvalósult minden autós rémálma, amikor egy faszállító kamion rakományának egy darabja, egy vaskos fatörzs lezuhant, majd egyenesen a mögötte haladó autó szélvédőjébe fúródott. A fa szinte felnyársalta a kocsit, amiben négyen utaztak, de csodával határos módon mindenki túlélte a balesetet. A sofőrt kórházba szállították.

A faszállító teherautó vezetője szinte minden létező szabályt megszegett, amiért háromezer eurós, vagyis több mint egymillió forintos bírságot kapott. 

Először is, figyelmen kívül hagyott egy magasságkorlátozó táblát, emiatt nekiment egy 4,2 méteren elhelyezett akadálynak. Emiatt nekiment egy hídnak, ami közvetlenül hozzájárult a fatörzs leválásához. Mindezeken túl, a kamion jóval több fát szállított, mint a megengedett mennyiség, így a rakományt még le is foglalták.

#Külföld#faszállító#kamion#fa#baleset#románia

Címlapról ajánljuk