KERESÉS search-close

kamion

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kamion"

Győrben kamionok, Kerekharasztnál nyolc autó ütközött egymásnak

Öten sérültek meg abban a balesetben, ami hétfőn kora este történt a 66-os főút pécsi bevezető szakaszán. A bekanyarodni készülő autóba hátulról futott bele egy másik kocsi. Debrecenben életveszélyes sérüléseket szenvedett egy motoros, aki egy vasúti átjáróban a sorompót átszakítva esett neki az éppen áthaladó szerelvénynek. Több ráfutásos baleset is történt: Győrben kamionok, Kerekharasztnál pedig nyolc autó ütközött egymásnak.

Őzek okoztak balesetet


szerző:
2019.06.09. 18:08
Őzek okoztak balesetet

Őz ugrott az autója elé, ezért rántotta el a kormányt és ütközött össze egy másik kocsival egy nő Vas megyében. A balesetben négyen sérültek meg könnyebben. Bács Kiskun megyében is egy őz miatt történt baleset. Az 52-es főúton pedig egy kamion és egy kocsi ütközött, ennek vezetője életveszélyesen megsérült. 

Másodfokon a pandorfi halálkamion ügye

Tényleges életfogytiglant kér az ügyészség három embercsempészre, akik a vád szerint közvetlenül felelősek a 71 menekült haláláért. Elkezdődött a parndorfi halálkamion másodfokú tárgyalása. 2015-ben embercsempészek egy hűtőkamionban próbáltak menekülteket Németországba juttatni. A bezárt emberek, köztük gyerekek, hiába dörömböltek, nem engedték ki őket, mind meghaltak.

Áttörte az M3-as autópályahídjának korlátját egy kamion

Kamion sofőrfülkéje lóg le az M3-as autópálya hídjáról Mezőcsát térségében, a Miskolc felé vezető oldalon.

Egy kamion lóg az M3-as hídjáról

Áttörte az M3-as autópályahíd szalagkorlátját egy kamion szerda reggel Mezőcsát térségében, a Miskolc felé vezető oldalon, ezért lezárták az érintett útszakaszt.

Ismét elakadt egy kamion, mert földútra vitte a GPS

Ezúttal Alsónémediben hallgatott a román sofőr a navigációra, ami egyenesen egy mező szélére vitte. Itt a több tonnás jármű eltorlaszolt egy kereszteződést, súrolta egy ház kerítését és belesüllyedt a sáros talajba. Az elmúlt hetekben több hasonló eset is történt.

GPS miatt süllyedtek a mocsárba

Hallgatott a GPS-re, lápos területre hajtott egy ukrán kamionos Budapest határában - írta meg a Blikk. A 25 tonnás jármű elakadt a felázott talajban, és 2 nap után tudták csak kimenteni. A szakértő szerint érdemes ellenőrizni az útvonaltervező beállításait. Így elkerülhető, hogy földútra vigyen az eszköz.

 

Előzés közben egy szemből érkező kamionnak vágódott

Előzés közben a kamionnak csapódott, de karcolások nélkül megúszta. Fedélzeti kamera rögzítette, ahogy egy autós kedden előzés közben egy szemből érkező kamionnak vágódott a Bács-Kiskun megyei Kiskunmajsa közelében. Az autó ezután az árokba csúszott. A felvételt készítő sofőr azt mondta: végignézte az előzést, és már előre látta, hogy nem lesz jó vége.
A fedélzeti kamera teljes felvételét ide kattintva nézheti meg.

Kisbusz karambolozott kamionnal, egy 16 éves lány életét vesztette

Egy 16 éves lány meghalt, egy fiú pedig súlyosan megsebesült, amikor az őket szállító kisbusz összeütközött egy kamionnal péntek hajnalban a 4-es főúton. A román kisbuszban összesen 16-an utaztak, köztük 11 gyerek. A sofőr szabálytalanul előzött egy kamiont, amikor a vele szembejövő másikkal összeütközött.

Felborult egy élelmiszer-szállító kamion, a rakomány nagy része az árokban kötött ki

Élelmiszer-szállító kamion borult fel a 4-es főút abonyi elkerülő szakaszán pénteken a kora reggeli órákban. A balesetet az okozta, hogy a Szolnok felé tartó kamion nagy sebességgel nekihajtott az útépítés miatt kihelyezett betonterelő szigetnek.

 

Azt hitted, hogy a kézi targonca kezelése gyerekjáték? Nézd meg, hogyan boldogult a Szentkirályi jogi igazgatója!

Balogh Levente ragaszkodott hozzá, hogy Balázs, a cég jogi igazgatója a targoncások munkájába is belekóstoljon. Így került Balázs Tamáshoz, aki kamion rakodással bízta meg őt. Az igazgató nem is gondolta, hogy ilyen nehéz lesz megbarátkoznia a raklapmozgató békával! Nézd vissza a 2. részt ide kattintva!

Villamos kísérte ki a kamiont a sínekről

Egy villamos kísért ki a sínekről egy eltévedt külföldi kamionost Budapesten. A különleges esetről egy járókelő készített felvételt. A teherautó a tiltás ellenére több száz métert ment a síneken, végül a Várkert Bazárnál találkozott szembe egy villamossal. Itt kénytelen volt megállni és visszatolatni. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő szerint, sok sofőr egyáltalán nem figyel a táblákra és ezért hajtanak be olyan helyekre, ahova nem lenne szabad.

Kamionnal ütközött, elaludhatott az ütközés előtt

Súlyosan megsérült egy asszony miután autójával, kamionnal ütközött szombaton Hajdúhadháznál. Az autó baloldala annyira összeroncsolódott, hogy a tűzoltóknak kellett kivágniuk a beszorult nőt. A kamion vezetője nem sérült meg. Az asszony feltehetően elaludt a volánnál, emiatt sodródott át a másik sávba.

Oldalára borult a kamion az ütközés erejétől

Szörnyethalt az a harmincas éveiben járó férfi, aki autójával frontálisan egy kamionnak ütközött a Borsod megyei Tarcalnál. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a kamion az oldalára borult. A kocsi a felismerhetetlenségig összetört, a sofőr holttestét a tűzoltók vágták ki a roncsból. A baleset okait még vizsgálják a rendőrök.

Gombnyomásra eltűnt a kamion rendszáma

Filmbe illő trükk az autópályán - egy rejtett kapcsolóval tüntette el a rendszámát egy kamionsofőr, így cselezte ki a kamerákat. Feltehetően nem fizetett autópályadíjat, rendszám nélkül pedig nem tudták azonosítani.

Kamionnal ütközött a helikopter


szerző:
2019.02.12. 17:01
Kamionnal ütközött a helikopter

Helikopter-balesetben meghalt Brazília leghíresebb újságírója hétfőn. A férfit szállító gép egy teherautónak ütközött, amikor a pilóta éppen kényszerleszállást hajtott végre.

Helikopter-balesetben meghalt Brazília leghíresebb újságírója

Helikopter-balesetben meghalt hétfőn Brazília leghíresebb újságírója, Ricardo Boechat. A férfit szállító gép egy teherautónak ütközött, amikor a pilóta éppen kényszerleszállást hajtott végre.

Három halálos baleset egy nap alatt

Három halálos baleset 24 óra alatt! Pest megyében egy idős házaspár halt meg, amikor kocsijukkal szemből jövő kamionnak csapódtak. Velük utazott a fiuk is, akit súlyos sérüléssel vittek kórházba. Békés megyében is a szemből jövőnek ütközött egy autó.

Árokba hajtott a tréler, hogy elkerülje a karambolt

Árokba borult egy vadonatúj autókat szállító tréler Szombathely határában. Az összes kocsi, amit vitt, totálkáros lett. A sofőr a helyszínen stábunknak azt mondta, a baleset előtt majdnem az előtte megálló kamionnak ütközött, mert elromlott a fékje. Azért, hogy elkerülje a karambolt, inkább az árokba hajtott.

Két súlyos baleset történt péntek este Győrben

A 83-as főúton egy kamionos valamiért áttért a szemközti sávba és egy autónak csapódott. A kocsi sofőrje súlyosan megsérült. Nem sokkal később a 14-es úton pedig egy piroson áthajtó autós okozott balesetet. Őt és a másik sofőrt is kórházba vitték.

Sírok közé csapódott egy kamion

A fával megrakott teherautó nem sokkal a baleset előtt indult útnak, már majdnem kiért a Tolna megyei Pörbölyről, amikor egy szemből érkező autós nekicsúszott. A kamion sofőrje elrántotta a kormányt és behajtott a temetőbe. A balesetben négyen sérültek meg.

Kamionosok veszélyes manőverei

Videón, ahogy majdnem balesetet okozott a kamionos, miközben előzni próbált a sztrádán. Folyamatosan ellenőrzik az autópályákon a kamionosokat. Bár reggel hat és este 10 között tilos, mégis nagyon sok sofőr előz az autópályákon.

Lánctalpast küldtek a kamionért

Szőlőben vesztegel már harmadik napja egy török kamion Eger mellett. A sofőr valószínűleg rossz címet írt be a gps-be, így keveredett a földútra, ahol a hó és a sár miatt elakadt. A helyiek segítenek neki, egy étteremből például meleg teát és pizzát kapott. Pénteken hiába próbálták kihúzni, nem sikerült, most egy lánctalpas markolóval segítettek.

Országos havazás balesetekkel

Folyékony nitrogént szállító tartálykocsi csúszott a havas útról az árokba Celldömölknél. A délelőtti mentés idejére arra kérték a környéken lakókat, hogy ne nyissák ki az ablakokat. Országszerte sok volt a baleset a havazás miatt. Az észak-nyugati megyékben 10 centinél is több hó hullott. Éjszaka átmenetileg megszűnik a csapadék, de jövő héten újabb havazás várható.

Centiken múlt a tömegbaleset

Centiken múlt a tragédia. Egy szembe jövő kamion és egy szintén szembe jövő autó között fért csak el egy autós Pérnél. A kocsi épp előzte a kamiont, de már nem volt ideje visszasorolni. Egyik szereplő sem rántotta félre a kormányt, a szabálytalanul előző autós pedig balra húzódott, így úszták meg az ütközést. Minderről az egyik autó vezetője felvételt készített.

Félmilliós nyomravezetői díj az ál-NAV-os rablókért

Félmillió forint nyomravezetői díjat ad a rendőrség a fegyveres NAV ellenőröknek öltözött rablókért. Júniusban három rabló egy telephely előtt állított meg egy kamiont. Tudhatták, hogy a sofőrnél sok pénz van. Adóellenőröknek adták ki magukat. Miután a kamionos félreállt, fegyvert szegeztek rá, megfenyegették és elvették a pénzét.

Kamion tetejéről zuhant le egy jégtábla

Kamion tetejéről zuhant le egy jégtábla, épphogy elkerülte a balesetet egy autós a négyes főúton. A veszélyes helyzetet rögzítette a kocsi fedélzeti kamerája. Egy kamionos videóüzenetben reagált a történtekre. Szerinte lehetetlen a pótkocsik tetejét teljesen megtisztítani, ezért igazságtalan, hogy a sofőrök felelősek jégdarabok miatti károkért.

Halálos balesetek az utakon országszerte

Három halálos baleset is történt országszerte. Csütörtök délután az M3-ason halt meg egy furgon sofőrje, miután nekiment egy kamionnak. Szintén kamionnal ütközött egy autó Újhartyánnál dél körül. A vezető nem volt bekötve és kizuhant a kocsiból.

Nem tudott megállni a kamion a lefagyott lejtőn

Oldalára borult egy kamion csütörtökön kora reggel a 66-os főút Baranya megyei szakaszán, Oroszlón. A faluba vezető meredek lejtő teljesen lefagyott, ezért nem tudott megállni a kamion, ami az út mindkét oldalát letarolta. Senki nem sérült meg, de a településen órákig nem volt áram, mert a kamion négy villanyoszlopot is kidöntött.

Letöltendő börtönt kaptak a cementes zsákot dobáló fiatalok

Letöltendő börtönt kapott az a két fiatal, akik cementes zsákkal dobták be egy kamion szélvédőjét az M7-es autópályán. Nem ez volt az egyetlen eset, amikor kárt okoztak. Máskor kővel dobták be a szemből érkező buszok szélvédőjét, többszázezer forintos kárt okozva. Most mindketten arról beszéltek a bíróságon, hogy nagyon megbánták a tettüket.

 

Szakadék felett lógó kamionost mentettek Kínában!

A sofőr egy baleset miatt csúszott le az útról. Súlyosan megsérült, így különösen nehéz dolguk volt a mentőcsapatoknak. A szerencsétlenül jár férfi már jobban van.

Turistabuszba rohant a kamion az M1-esen

Álló turistabuszba rohant egy kamion hajnalban az M1-esen Ács közelében. Az ukrán turistabusz információink szerint műszaki hiba miatt vesztegelt a leállósávban, amikor a román kamion belerohant. Összesen 32-en utaztak a buszon, közülük hárman sérültek meg, valamint a kamion sofőrjét is kórházba vitték. Valószínűleg elaludt a volánnál. 

Balesetek a nedves utakon


szerző:
2018.11.20. 18:09
Balesetek a nedves utakon

Életveszélyesen megsérült az a férfi, aki hétfő délután kocsijával fának csapódott Celldömölk közelében. Az autó kicsúszott a nedves útról, ahová már nem sikerült visszakormányozni. Ugyancsak tegnap Zalában a 86-os úton kamionnal ütközött egy személykocsi, utóbbi ugyancsak a nedves úton csúszott meg a baleset előtt.

Házba csapódott egy kamion csütörtökön Albertirsán

Rosszul lett a sofőr, házba csapódott egy kamion csütörtökön este Albertirsán. Az ott lakó idős pár éppen vacsorázott, még ki tudtak menekülni az épületből. A sofőrt a tűzoltók szabadították ki a roncsból. A kamion a becsapódás előtt egy parkoló autónak is nekiment és megrongált két gázcsonkot is. A környéken 12 házat ürítettek ki robbanásveszély miatt. A lakók még este hazatérhettek, miután elzárták a gázt.

 

Lerobbant az autójuk, kamion ütötte el őket az M3-ason

Egy lerobbant kocsi két utasa halt meg kedd reggel az M3-ason Gödöllőnél, amikor egy kamion letarolta az autójukat. Az autóban utazó három munkás valószínűleg dolgozni indult, amikor egy emelkedőn leállt a kocsijuk. Kiszálltak, hogy megnézzék, mi lehet a baj, nem sokkal később érkezett a kamion. A rendőrség szerint ilyen esetben azonnal a szalagkorlát mögé kell menekülni.

Kamion elé ugrott a megbokrosodott ló

Megbokrosodott a ló, és a mögé kötött kocsival együtt egy kamion elé ugrott csütörtök délután Tolnanémediben. A főúton érkező teherkocsi nekiment a lovaskocsinak, amely az ütközéstől felborult. A kocsit hajtó férfit életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállította kórházba, a ló a helyszínen elpusztult.

Autópályán gázolták el a 80 éves férfit

Halálra gázoltak egy nyugdíjast az M1-es autópályán kedd éjjel. A 80 éves férfi gyalog sétált át az autópályán, amikor egy kisbusz elütötte. Halálos baleset volt Somogy megyében is, ahol egy kamion és egy személyautó ütközött össze frontálisan.

Kamion mögé kötötték a kutyát, egy rendőr mentette meg

Megmentette egy kiskutya életét egy amerikai kisváros rendőrségének egyik munkatársa. A rendőrkocsi fedélzeti kamerájának felvételein az látszik, hogy az autó elindul egy benzinkútnál, majd a vezető előzékenyen előreenged egy kikanyarodó kamiont. Ekkor látta meg, hogy a kamion végéhez odakötöttek egy kutyát. Azonnal bekapcsolta a szirénát, és leállította a teherautót, ezzel megmentette az állatot. Ekkor derült ki, hogy a kamionsofőré a kutya, és elfelejtette, hogy odakötötte kedvencét, amig a benzinkútnál fizetett. Nem emeltek vádat ellene.

Tilos, mégis előznek


szerző:
2018.09.17. 18:10
Tilos, mégis előznek

Egyre többet szabálytalankodnak a kamionosok a gyorsforgalmi utakon. Annak ellenére, hogy tilos, mégis nagyon sok sofőr előz az autópályákon. A rendőrség adatai szerint hetente több száz kamionos ellen indítanak emiatt eljárást.

Utasokkal teli busz karambolozott

Utasokkal teli busz és kamion ütközött össze Derecskénél péntek este. Hatan sérültek meg könnyebben. A kamion sofőrje valószínűleg elaludhatott a volánnál, ezért tért át a szemközti sávba.

Baleset: szinte kilapult a vezetőfülke

Frontálisan ütközött egy kamion és egy teherautó az kedd éjjel Somogy megyében, a 76-os úton. A kamion valamiért áttért a szembejövők oldalára, így ütközött a teherautóval. Mindkét sofőr súlyosan megsérült. Vas megyében is súlyos sérüléseket szenvedett egy nő, amikor egy osztrák kocsi lecsúszott az útról, kidöntött egy betonoszlopot, majd a tetején állt meg.

Tragikus balesetek országszerte

Gyorshajtás miatt halhatott meg a vétlen sofőr Békés megyében. Tarhos közelében ütközött frontálisan két autó. Az egyik sofőr túl gyorsan vette be a kanyart, ezért sodródhatott a szemből érkező kocsi elé. Az M7-es autópályán pulykát szállító kamionnak ütközött egy autó. A benne ülő egyik nő életét már nem lehetett megmenteni. És hiába küzdöttek a mentők egy motoros életéért is Ásotthalomnál. Ott egy autó pördült a motor elé, amin utazott.

Pokol Bolognánál


szerző:
2018.08.06. 18:20
Pokol Bolognánál

Ketten meghaltak és több, mint 60-an megsérültek, amikor felrobbant egy üzemanyagszállító kamion Olaszország egyik legforgalmasabb autópálya-csomópontjánál, Bolognánál. A detonáció miatt az autópálya beszakadt, és kigyulladtak a közeli autókereskedések.

A kutyák sem élték túl a balesetet

Esélye sem volt a túlélésre annak az 50 éves nőnek, aki kocsijával frontálisan egy kamionba csapódott hajnalban a pest megyei Sülysáp közelében. Három kutyájával utazott, a balesetet az állatok sem élték túl.

Busz elé csúszott a motoros

Egymást érték a súlyos balesetek az ország útjain. Több esetben a tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsokból a sérülteket.

Teljesen kiégett egy papírhulladékot szállító kamion

Hatalmas lángokkal, teljesen kiégett egy papírhulladékot szállító kamion csütörtökön este a 8-as főúton Bánd és Herend között. Erről videót is készített egyik nézőnk. A teherautó sofőrje Híradónknak azt mondta: azt érezte, hogy elfogy a levegője, ekkor kiszállt, és látta, hogy füstöl a motortér.

Iskolába rohant kamion: kétmilliós a kár

Több mint két millió forint kárt okozott az a betonszállító kamion, ami alig egy hónapja rohant a magyarszéki iskolába. A balesetben nem sérült meg senki, de az épület megrongálódott. Az egyik födémet tartó áthidalót kell kicserélni, és az egyik falat újraépíteni. Azt ígérik, a tanév kezdetére végeznek a munkával.

Kizuhant a sofőr a vezetőfülkéből

Két kamion ütközött össze csütörtök hajnalban az M1-es autópályán Tatabányánál. A szerencsétlenül járt szerb sofőr épp a pihenőből hajtott ki, de valószínűleg figyelmetlenül váltott sávot és nekiment egy Budapest felé tartó másik kamionnak. A baleset miatt órákra lezárták a sztrádát.

Ismét leállósávban igazoltattak

Az M0-ás leállósávjában állították félre és igazoltatták a rendőrök. Ezt állítja egy kamionos, aki erről képeket is készített. Egy rendőrségi vezető korábban azt mondta a Házon kívül műsorának, hogy ez tilos. A leállósáv a KRESZ szerint is csak vészhelyzetben használható, tilos megállni, és ha muszáj, akkor is a szalagkorláton kívülre kell menni az utasoknak.

Elaludhatott a kamion sofőrje

Kamion rohant a műszaki hibás kisteherautóba az M43-as autópályán Maroslele közelében péntek hajnalban. A pótkocsis szerelvény fékezés nélkül találta el és fordította maga elé a kisteherautót, több tíz métert tolta, mire mindkettőjüket megállította a szalagkorlát. A kisteherautó sofőrje és két utasa csodával határos módon kisebb karcolásokkal megúszták a balesetet, a kamion vezetője nem sérült meg.

Több száz embernél okozott áramszünetet egy kamion

Több száz embernél okozott áramszünetet egy kamion a Pest megyei Gyálon. Sofőrje egy mellékútra kanyarodott rá, amikor beleakadt egy alacsonyan lógó úgynevezett légkábelbe, és kidöntött két betonoszlopot. Az egyik egy ott parkoló kocsira zuhant, ami totálkáros lett. A kamion sofőrje sokáig nem mert kiszállni – attól félt, hogy megrázza az áram. Végül senki nem sérült meg.

Iskolába csapódott a kamion

Tornaórán voltak a diákok, ez volt a szerencséjük! Az iskola épületébe csapódott délelőtt egy betonelemeket szállító kamion a Baranya megyei Magyarszéken. A sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, a 40 tonnás teherautó majdnem elütött egy járókelőt, majd az épület falának hajtott. Minderről felvétel is készült.

 

ISKOLÁNAK HAJTOTT: a kamionnak kicsengettek

Egy iskola épületébe csapódott egy egy betonelemeket szállító kamion a Baranya megyei Magyarszéken. A sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, a 40 tonnás teherautó majdnem elütött egy járókelőt, majd az épület falának hajtott.

Kettészakadt a kocsi, sofőrje szörnyethalt

A vétlen autós egy kereszteződésben állt, amikor a mögötte érkező kocsi nagy sebességgel nekicsapódott és kilökte a főútra, egy éppen érkező kamion elé. A balesetben a 46-os úton történt szombat délelőtt.

Lángolt a kamion a sztrádán

Lángolt egy kamion az M1-es autópályán, kedden este. Az egyik kereke és a ponyvája gyulladt ki. A sofőr - amikor észrevette a tüzet - lekapcsolta teherautó elejét. Az ő és a tűzoltók gyorsaságának köszönhető, hogy sikerült percek alatt eloltani a lángokat, és a rakomány nagy része megmenekült.

 

Nem lesz, aki vezesse a kamionokat?

Nincs elég hivatásos sofőr az országban, így egy újabb szakma jövőjét fenyegeti a munkaerőhiány. 5-10 éven belül ráadásul a sofőrök fele mehet nyugdíjba, az utánpótlás hiánya viszont továbbra is égető probléma. Mi lesz a megoldás a sofőrhiányra?

 

Kihajtott a kamion elé, szörnyethalt

Szörnyethalt annak a furgonnak a vezetője, amelyik lassítás nélkül hajtott ki egy kamion elé csütörtökön Lakitelek közelében.

 

Álló kamionba csapódott

Egy autópálya közepén veszteglő kamion okozott halálos balesetet hajnalban, Polgárnál. A sofőr nem tudott lehúzódni, és hiába tett ki több elakadásjelzőt is, egy mögötte érkező kocsi pedig egyenesen belecsapódott.

Tragikus baleset: kacsázott az autós ütközés előtt

Frontálisan ütközött egy kamion és egy autó csütörtök este a Bakonysárkány és Kisbér közötti úton. Az autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A kamion vezetője azt mondta, hogy kacsázott a szembejövő autós, emiatt ütköztek össze.

Magával vonszolta a kamion


szerző:
2018.04.12. 18:00
Magával vonszolta a kamion

Tragikus baleset az M30-ason. Több mint száz méteren keresztül húzta maga után egy kamion azt a kisteherautót, amely hajnalban belerohant az autópályán Emőd közelében. A furgon vezetője szörnyethalt

Még a motor is kiszakadt a kocsiból

Még a motor is kiszakadt abból a kocsiból, ami frontálisan ütközött egy kamionnal a Somogy megyei Kaposmérő közelében. Az autó sofőrje a helyszínen meghalt. Az ütközés után a kamion olyan erővel csapódott az árokban, hogy a vezetőfülke a földbe fúródott. Ennek vezetője azonban sértetlenül megúszta a balesetet.

Összepréselte a kamion az autót

Kamion lapított ki egy autót az M0-ás autóúton reggel. Az M5-ös autópályán pedig kamionba rohant egy autó. Az utóbbi napokban rengeteg volt a baleset. A hosszúhétvégén hatan haltak meg.

Túlélte, de súlyosan megsérült

Kamionnak, majd szalagkorlátnak ütődött egy kisbusz Szegednél az M43-as autópályán reggel, a sofőr súlyosan megsérült. Makó felé tartott a magyar kamion, amikor hátulról beleszaladt a kisbusz. A kocsi ezután a kamion elé került, leszakadt mindkét oldala, a sofőr túlélte a balesetet – súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Mindenben segítik a balesetet szenvedett utasokat

Mindenben támogatják a balesetet szenvedett utasokat - ezt mondta annak a vállalatnak az ügyvezetője, amelynek dolgozói szerdán délután buszukkal egy előttük álló kamionba rohantak a 86-os úton. A buszsofőrt mentőhelikopter vitte kórházba, a lábán sérült meg. Az utasok csak könnyebb sérüléseket szenvedtek. A busztársaság szerint az autóbusz műszakilag hibátlan volt.

Jégtábla törte be a szélvédőt

Vérző fejjel próbálta megállítania a kocsiját az a sofőr, akinek a szélvédőjét egy kamionról lezuhanó hatalmas jégtömb szakította be Ózd és Sajópüspöki között. A férfi Híradónak azt mondta, nem volt könnyű dolga, mert alig látott ki az autóból. A kamion vezetője először észre sem vette, hogy balesetet okozott. Az ózdi rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított.

Először egy kamionba csapódtak, majd egy másik autónak ütköztek

Hiába érkezett a gyors segítség, ketten meghaltak a 47-es főúton, amikor kocsijukkal megcsúsztak, először egy kamionba csapódtak, majd egy másik autónak ütköztek. A fővárosban is tragédia történt hajnalban, itt a Liszt Ferenc repülőtér közelében halt meg egy autós.

 

Kamionokkal karamboloztak - csoda, hogy túlélték

Két, kamionokkal karambolozó autós is csak a szerencsének köszönheti az életét. A 21-es főúton szerda este előzés közben megcsúszott, és kis híján egy kamion kerekei alá került egy kocsi. A kamionra szerelt terelőlap akadályozta meg, hogy tragédia történjen. Vas megyében pedig egy ukrán kamionos gyors reakciójának köszönhető, hogy nem történt súlyosabb baleset. A kamionsofőr elrántotta a kormányt egy elé kanyarodó kocsi elől, és bár ütköztek, az autó vezetője megúszta könnyebb sérülésekkel.

Bemutatjuk a Dakar legnagyobb hőseit

Két- és négykerekűek, kamionosok, mind hősiesen állták a sarat az idei Dakaron a sok baleset és hátráltató tényező ellenére is.

Kihajtottak a kamion elé

Egy elé kihajtó autónak ütközött, majd egy háznak csapódott egy kamion. Öten sérültek meg, ketten súlyosan, mindannyian az autóban ültek. Beszorultak a roncsba, a tűzoltóknak kellett kiszabadítani őket.

 

Egymást érték a balesetek a hó miatt

Sokfelé havazott az országban, csúsztak az utak, egymást érték emiatt a balesetek. Dunaföldvárnál egy új autókat szállító kamion borult fel, több millió forintos kár keletkezett az árokba borult autókban. Súlyos balesetek nem történtek, de harmadával többször riasztották a tűzoltókat, mint szokták.

 

CSÚSZÓS ÚT: Autókat szállító kamion az árokban

Lesodródott az havas, csúszós úttestről és az út menti árokba borult egy autókat szállító kamion kedd reggel Tolna megyében, a 61-es főút Dunaföldvár közelében. A Mercedes személyautókat szállító teherautó egy körforgalom előtt eddig ismeretlen okból lehajtott az útról, és a több méter mély vízelvezető árokban az oldalára borult.

SZABÁLYTALAN: Így ne előzzön senki!

Egy nézőnk készítette ezt a felvételet a 4-es főút, Szolnokot elkerülő szakaszán. A fedélzeti kamerája rögzítette, ahogyan az araszoló kamiont szabályosan szerette volna megelőzni. Először el akarta engedni a szemközti sávban érkező autót. Nem volt azonban mindenki ilyen türelmes. Egy mögötte érkező kamion egyszerűen kielőzött, megállásra és tolatásra kényszerítve ezzel a szemből érkező autót.

TÖMEGBALESET: 25 jármű ütközött

A Bács-Kiskun megyei Fülöpszállásnál egy betegszállító ütközött egy vonattal. A szerelvény csaknem 60 méteren keresztül tolta maga előtt az autót, ketten sérültek meg az ütközésben. Teljesen megállt az 52-es út forgalma. Párszáz méterrel odébb emiatt 25 újabb jármű ütközött. A veszteglő autókat későn vette észre egy kamionos.

Nem tudta elkerülni az ütközést

Meghalt a sofőr, amikor furgonjával kamionnak ütközött a Veszprém megyei Litér közelében. Utasát életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A kamionos egy mellékútról kanyarodott a főútra, amikor a furgon hátulról belecsapódott.

Ráhúzta a kormányt a másik kamionra

Kis híján súlyos balesetet okozott egy kamionsofőr az M7-es autópályán. Egy autós fedélzeti kamerája vette fel az esetet kedden. A rendőrség vizsgálatot indított. Annak ellenére, hogy tilos, nagyon sok kamionos előz az autópályákon. A rendőrség szerint hetente többszáz sofőr ellen indítanak emiatt eljárást.

Édesanya és gyermeke sérültek meg a balesetben

Épp az iskolába tartott 13 éves fiával egy anya, amikor a saját sávjukban frontálisan nekik rohant egy teherautó Békéscsaba közelében. Az asszony és a gyerek is súlyosan megsérült. Mindketten beszorultak a roncsba, a tűzoltók tudták őket kiszabadítani.

 

Bemutatták az első teljesen elektromos kamiont

Megint nagyot dobott Elon Musk és cége, a zseniális szerb-amerikai feltalálóról elnevezett Tesla. Korunk talán legmerészebb vállalkozója bemutatta az első teljesen elektromos és csaknem teljesen önműködő kamionját. Musk már megújította a közlekedést az elektromos autóval és az űrutazást a visszatérésre képes rakétával. Az új kamiont két év múlva dobja piacra. Közben dolgozik a világ legnagyobb, szuperhatékony akkumulátorán, és a légritkított csőben robogó szupergyors vonaton.

Lezuhant egy kamion az algyői Tisza-hídról!

A csodával határos módon csak könnyebben sérült meg a sofőr. A kamion Hódmezővásárhely felé tartott a 47-es úton, amikor áttért a szemközti sávba, majd a sofőr hirtelen jobbra rántotta a kormányt, átszakította a szalagkorlátot és a Tisza ártérébe zuhant.

Házi őrizetben a horror balesetet okozó sofőr

A kamion pótkocsija leszakadt, átsodródott a szemközti sávba, és letarolt egy autót. A kocsiban egy család három tagja és kutyájuk utazott, mindannyian szörnyethaltak. A kamion sofőrjét megviselték a történtek, a bíróság pénteken döntött arról, hogy házi őrizetbe helyezik. Az ügyészség fellebbezett a döntés ellen.

Családi tragédia az autópályán

Egy férfi meghalt, 12 éves fia súlyosan megsérült, amikor hátulról belerohant egy kamion az autójukba, amivel a leállósávban álltak. A baleset hajnalban történt Tatánál az M1-esen. A rendőrök szerint a cseh autós kirakta az elakadásjelzőt. Egyelőre nem tudni, hogy a kamion vezetője miért nem vette észre, hogy ott állnak. A román kamionban ketten utaztak, egyikük sem sérült meg.

CUKORRÉPA MINDENÜTT: több tonna rakomány a sztrádán

Pécs határában az autópályán egy cukorrépát szállító kamion borult az oldalára. A kiömlő több tonna rakomány miatt a teljes sztrádát lezárták.

LEÁLLÓSÁV: Családi tragédia az autópályán

A kamion az árokban fekszik, az oldalára dőlve. Mellette annak a kocsinak a roncsai, amelynek nekicsapódott. Az óriási jármű szó szerint letarolta a személyautót. A rendőrök szerint több tíz méteren keresztül tolta maga előtt a személykocsit. Átszakították a szalagkorlátot, végül a füves árokban landolt mindkét jármű. A baleset hajnalban történt Tatánál. 

 Rendőröket szállító busz ütközött kamionnal

Rendőröket szállító busz ütközött kamionnal az M5-ös autópályán! A busz vezetője és egy rendőr a helyszínen meghalt. Három súlyos sérültet Budapestre a Honvéd Kórházba, 13 könnyű sérültet pedig Kecskemétre vittek.

Előzni akart, megállóba hajtott


szerző:
2017.09.27. 18:06
Előzni akart, megállóba hajtott

Ráhúzta a kormányt a kamionos, ezért buszmegállóba hajtott autójával egy férfi kedden Kőszeg közelében. A kamionos azt mondta, későn vette észre, hogy éppen előzi őt a kocsi. A személyautó vezetője elrántotta a kormányt, de hiába fékezett, a buszmegállóba rohant. A légzsákok és a biztonsági öv mentette meg az életét.

Kamionnal ütköztek autók

Három baleset történt pénteken - mindegyiknél kamionnal ütköztek az autósok. Az egyik kamionos azt mesélte, hogy a szembe jövő sofőr az utolsó pillanatban nézett föl, mert előtte a telefonját nyomkodhatta. Egy másik karambol szemtanúja szerint a baleset után többen megálltak, fotóztak és videóztak, majd segítségnyújtás nélkül elhajtottak a helyszínről. A balesetekben ketten meghaltak, ketten súlyosan megsérültek. 

Centikre állt meg a háztól a kamion

Letarolta a betonkerítést, összetörte a vízóraaknát és kitört egy gázcsonkot is. A szerb kamion egy tompai ház előkertjébe csapódott még hétfőn éjszaka, a műszaki mentés csak szerda hajnalban ért véget. A kamion és a pótkocsija is felborult, a rakomány pedig szétszóródott. A sofőr nem sérült meg, de a ház tulajdonosa igen: elcsúszott a kiömlő gázolajon, és eltörte a karját.

Kamionnal ütközött, szörnyethalt

Szinte semmi sem maradt abból a kocsiból, ami egy kamionnak ütközött csütörtökön, a 37-es úton, Borsod megyében. A 40 éves szerencsi sofőr azonnal szörnyethalt. Egyelőre nem tudni, hogy miért tért át a szemközti sávba, ahol egyenesen a lengyel kamionnak ütközött. A kocsi ezután az út menti mély árokban egy fának csapódott. Akkora volt az ütközés, hogy a kamion is az oldalára borult, de annak a sofőrje nem sérült meg.

Kamion tarolta le egy óvoda kerítését

Kamion tarolta le egy óvoda kerítését hajnalban Kocsordon. Az ütközés közben egy villanyoszlopot is kidöntött. Az áramkimaradás miatt pedig szinte megállt az élet a faluban: az óvodások otthon maradtak, a nem tudtak főzni a helyi konyhán, és 300 ember nem kapta meg a munkabérét. A polgármester szerint katasztrofális a helyzet Kocsordon.

Kamionnal ütközött, meghalt

Egy 73 éves osztrák férfi vesztette életét a csütörtök délutáni balesetben, ami az 1-es főúton történt Levél térségében. A sofőr - egyelőre nem tudni miért - áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött egy kamionnal. Hiába vágták ki a tűzoltók a roncsból segíteni már nem lehetett rajta, meghalt. A kamion vezetője nem sérült meg a balesetben.

FRONTÁLIS: Áttért a szemközti sávba

Még az egyik kerék is kiszakadt a helyéről, amikor összeütközött a kamionnal. Egy 73 éves osztrák férfi vesztette életét a csütörtök délutáni balesetben, ami az 1-es főúton történt Levél térségében.

Fókusz 2017-08-25


szerző:
2017.08.25. 19:00
Kovács Dóri versenykamionnal zúzott a tanpályán!

A hétvégén Kiss Norbi ismét a Hungaroringen versenyez! A kamionos meghívta Kovács Dórit egy vezetéstechnikai pályára, és megengedte neki, hogy vezessen egy igazi versenykamiont!

Kamionnal ütközött, meghalt

Egy ember meghalt, amikor autó és kamion ütközött az 55-ös főúton, Öttömös határában. A szemtanúk szerint az autó sofőrje valószínűleg gyorsan hajthatott, előzőleg több kocsit is megelőzött, mielőtt nekiment a kamionnak. Az autó megpördült és az árokba csapódott.

Remélte, hogy túléli az ütközést

Csak abban reménykedett, hogy túléli az ütközést- ezt mesélte Híradónknak a sofőr, akinek kisteherautójába hátulról belecsapódott egy kamion reggel az M1-es autópályán, Nagyszentjános közelében. Útétépítés miatt torlódott a kocsisor, ezért fékezett, de a tükörből látta, hogy száguld felé a kamion. Hiába húzta félre a kormányt, a teherautó olyan erővel ütközött neki, hogy az árokba lökte és több tíz méteren még a vadkerítést is letarolta.

Kiss Norbi vasárnap hazai pályán versenyez!

Kiss Norbi kamionversenyző vasárnap a Hungaroringen versenyez! Norbi elmesélte, hogy telik a verseny előtti pár hét, és azt is elárulta, mit csinál a futam előtti percekben.

Takarítás helyett forgalomkorlátozás és táblázás

39 napja égett ki egy román kamion az M5-ös autópályán Kecskemét közelében, a rakománya viszont még mindig beteríti a leállósávot. A közútkezelő már kijavította a megégett autópályát, de a szemetet nem szállítja el. Azt állítják, ez a kamionos feladata. Az autópályának ezen a részén azóta is sávszűkítés és sebességkorlátozás van. A Híradónk által megkérdezett oktató szerint minden ilyen forgalomkorlátozás veszélyes.

Kamionnak csapódtak - nem élték túl

Egy lassító kamionba ütközött egy autószállító tréler az M43-as autópályán csütörtök délután a Csongrád megyei Kövegy közelében. A balesetet az okozhatta, hogy a hátulról érkező sofőr figyelmetlen volt a hőségben, ő nem élte túl az ütközést. Egy 86 éves autós szintén kamionnak csapódott a Pest megyei Újlengyelnél, ő is szörnyethalt.

Nyitott sorompónál jött a vonat

Dudáltak és kiáltottak az autósok, hogy ne hajtson a sínekre a kamion Szegednél, mert jön a vonat. A 444.hu olvasója készített erről videót. Az átjáróban vasárnap nem működött a lámpa és a sorompó is felnyílt, mielőtt érkezett a vonat.

 

Tragédia Biharkeresztesnél: hárman vesztették életüket

Elaludt a sofőr, hárman vesztették életüket, hatan megsérültek a 42-es főúton, miután egy bolgár kisbusz kamionba rohant kedd hajnalban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való