Külföld

Úgy csinált az influenszer, mintha tengerpartot takarítana, majd otthagyta a szemeteszsákot

rtl.hurtl.hu

2023. július 11. 10:00

Megpróbálta bemutatni, mennyire védi a természetet, de lebukott. 

Lelepleztek egy influenszert, aki videót készített arról, hogyan szedi össze a szemet Bali egyik tengerpartján, majd amikor végzett, a szeméttel teli műanyag zsákot otthagyta maga után. A közösségi oldalakon terjedő felvételt eredetileg Alyssa Bandy modell készítette, aki azért osztotta meg Instagram-oldalán egy történetben, mert elmondása szerint felháborította az eset – írta a Coconuts.

A videón látni, ahogy a fittneszruhát viselő nő egy nagy fekete zsákba szed szemetet, miközben egy barátnője mobillal videózza. Majd eljátszotta, hogy a nagy szélben alig tudja cipelni a két zsákot: az egyiket a vállára vetve cipelte, a másikat pedig maga után húzta a tengerparti homokban.

A nőt azonban látszólag nem a jószándék vezette, és egyáltalán nem volt célja a tengerpart megtisztítása. A videók elkészülte után ugyanis barátnőjével összecsomagoltak, majd elmentek, maguk után hagyva a szeméttel megpakolt műanyag zsákot.


A videóra felháborodással reagáltak a kommentelők, akik szerint az eset jól mutatja, mennyire hamis képet festenek magukról az influenszerek a közösségi oldalakon. Egyikük közölte:

Saját magát elfelejtette betenni a zsákba.

Az egyelőre nem derült ki, hogy ki volt a kamu szemétszedő, de többen is jelezték, szeretnék tudni.

A közösségi média erre is jó lányok

– írta feltehetően Alyssa Bandy a videóhoz, utalva arra, hogy nem csak az terjed, amit láttatni szeretne valaki magából, hanem az is, amikor valaki csalt.

Nyitókép: Instagram/balimetaversequest

#Külföld#influenszer#bali#tengerpart#takarítás#szemét#szemétszedés#kamu#átverés

Címlapról ajánljuk