Külföld

Playboy-modell volt a felbujtó egy idős pszichiáter brutális meggyilkolásában

rtl.hurtl.hu

2023. január 12. 10:19

10 és 25 év közötti börtönbüntetésre ítélték a modellt, amiért 2019-ben meggyilkoltatta 71 éves kitartóját. Az idős orvos épp szakítani akart vele.

Dr. Thomas Burchard pszichiátert, aki az ügyészek szerint intim kapcsolatban állt Kelsey Turnerrel, 2019 márciusában gyilkolták meg és gyömöszölték be Turner autójába. 

Az ügyészek szerint a 29 éves Turner, aki a Playboy Italia és a Maxim című lapokban szerepelt korábban, arra utasította barátját, Jon Kennisont, hogy támadja meg Burchardot, amikor a férfi meglátogatta őket Las Vegasban. Kennison egy ütővel verte a 71 éves férfit, mielőtt az áldozatot betuszkolták a Mercedes-Benz csomagtartójába, ami az egykori modellhez köthető – írta a New York Post.

A rendőrség szerint Burchard azért utazott oda, hogy véget vessen a Kelsey Turnerrel való kétéves kapcsolatának. A Las Vegas Review-Journal szerint a férfi anyagilag támogatta őt és gyermekét, a lakbért is ő fizette. A modell végül vádalkut kötött, így 10-25 év múlva szabadulhat a nevadai Clark megye bíróságán hozott ítélet szerint. 

Turner védőügyvédje azt mondta, örül, hogy védencének még van esélye a börtön utáni életre.

Örülök, hogy Kelsey-nek lesz esélye arra, hogy újjáépítse az életét, és hálás vagyok azért is, hogy minden fél számára lezárult a per

– mondta Ashley Sisolak.

A nő barátját, Kennisont júliusban 18 és 45 év közötti börtönbüntetésre ítélték, miután bűnösnek vallotta magát, a pár lakótársa, Diana Pena pedig szintén bűnösnek vallotta magát gyilkosságban való bűnrészességben, de kulcsfontosságú bizonyítékokkal látta el az ügyészeket.

Nyitókép: Paul Archuleta / Getty

#Külföld#kelsey turner#bűnügy#gyilkosság#playboy#modell#börtön

Címlapról ajánljuk