Külföld

Az Orbán Viktort éltető amerikai műsorvezető szerint Zelenszkij úgy néz ki, mint egy sztriptízbár menedzsere

rtl.hurtl.hu

2022. december 22. 9:31

Nem ez az első eset, hogy öltözködése miatt kötnek bele Zelenszkijbe.

Az Egyesült Államokba látogatott Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, amiről mi is írtunk cikket. A kongresszusban pozitív fogadtatásban részesült az országát védő vezető, ám egyes kommentátorok találtak okot arra, hogy belé kössenek, írja az Independent.

Köztük volt Tucker Carlson, aki korábban dokumentumfilmet forgatott Magyarországról, és adófizetői pénzen helikopterezett, amikor idelátogatott. Most arról beszélt, hogy Zelenszkij úgy öltözködik, mint egy sztriptízbár menedzsere, és hogy ki kellett volna dobni a kongresszus épületéből.

Az ukrán elnök a háború óta most tett először külföldi látogatást. A kongresszusban is abban a barna katonai pulóverben jelent meg, amelyben már számos alkalommal lehetett látni a háború kitörése óta. Carlson még amiatt is kritizálta, hogy „pénzt követel” az Egyesült Államoktól. A kongresszus hamarosan szavaz az eddigi legnagyobb, 45 milliárd dolláros segélycsomagról Ukrajnának.

Zelenszkij öltözködését már korábban is kritizálták. Az ukrán elnök divatügyi megfontolásaival korábban a Fókusz is foglalkozott:

Nyitókép: MTI / EPA / Michael Reynolds / Szigetváry Zsolt / MTI

#Külföld#Tucker Carlson#Volodimir Zelenszkij#kongresszus#öltözködés#sztriptíz

Címlapról ajánljuk