Külföld

Háromszor gázolta el saját autója a svájci nőt

rtl.hurtl.hu

2022. november 5. 5:41

Valamit ki akart venni a csomagtartóból, amikor az autó gurulni kezdett, és átment rajta. Majd az autó visszatért. 

Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy 45 éves nőt a svájci St. Gallen városában, miután egymás után háromszor ment át rajta a saját autója – jelentette a helyi sajtó.

A beszámolók szerint a nő csütörtökön, délután egy órakor állt meg autójával a házánál, majd kiszállt, és a járó motorú autó mögé ment, feltehetően azért, hogy kivegyen valamit a csomagtartóból. A Renault azonban ekkor elkezdett felé gurulni.

A nő megpróbálta megállítani a járművet, de pár méter után végül elesett, és az autó átment rajta. A jármű ekkor nagyjából negyven méter megtétele után nekiütközött egy parkoló autónak, majd elindult visszafelé, és másodszor is átment a meg nem nevezett nőn.

Háromszor gázolt el saját autója egy svájci nőt
Az utca, ahol a baleset történt. Fotó: Stadtpolizei St.Gallen

Ezzel azonban még nem ért véget az eset. Az autó ugyanis nekiment egy padkának, és újra hátrafele kezdett el gurulni, és harmadszor is átment az áldozaton. Ezután a Renault egy kerítésnek ütközött, és végül megállt.

A nő állapotáról nem közöltek részletes információkat, csak annyit, hogy sérülései súlyosak, és kórházba kellett szállítani. A balesetben két járműben és a kerítésben keletkezetek károk. 

A nő autóját a hatóságok lefoglalták, és a rendőrség még vizsgálja, hogy pontosan hogyan is történt az eset, amit több szemtanú is látott. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az autó miért kezdett el gurulni.

Nyitókép: Stadtpolizei St.Gallen

 

#Külföld#autó#gázolás#svájc

Címlapról ajánljuk