Külföld

Szakítani akart a Barbie-hasonmás OnlyFans-modellel a pasija, erre ő halálra késelte

rtl.hurtl.hu

2022. október 21. 21:48

Nem ez volt az első eset, hogy a 24 éves nő megkéselte a két évvel fiatalabb férfit.

Meghalt a 22 éves Bradley Lewis, miután halálra késelte két évvel idősebb barátnője, az OnlyFans-modellként ismert brit Abigail White. A nő most életfogytihlani börtönbüntetést kapott a gyilkosságért, írja a Daily Mail. Legkorábban 18 év múlva szabadulhat.

Az eset még márciusban történt, amikor Lewis bejelentette, hogy szakítani akar a Barbie-hasonmás barátnőjével. A nő korábban többször is megfenyegette, hogy megöli, illetve a gyilkosság előtti nap meg is késelte a kezén.

Lewis arról beszélt barátainak, hogy nem érzi biztonságban magát White közelében, ezért akart szakítani vele. A bíróságon elhangzott, hogy a modell „zsarnokoskodó” és erőszakos volt barátjával szemben.

Márciusban egy késszúrással szállították kórházba a férfit, aki később belehalt a sérülésbe. Édesapja az ítélethirdetés után arról beszélt, hogy még az életfogytiglani büntetés kiszabása után sem érzik úgy, hogy igazságot szolgáltattak nekik.

White, aki évente 50 ezer fontot keresett a felnőtteknek szóló előfizetéses platformon, arról próbálta meggyőzni a bíróságot, hogy hirtelen felindulásból követte el tettét. A párnak három közös gyereke volt.

Nyitókép: YouTube

#Külföld#OnlyFans#modell#barát#gyilkosság#késelés#bíróság#börtön

Címlapról ajánljuk